Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robert Sarovic: "Suntem nevoiţi să învingem la Mediaş"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
07.12.2012

foto: Sebastian Tătaru

După înfrângerea cu SCM U Craiova, BC Timişoara caută reabilitarea în faţa lui Gaz Metan Mediaş. Cele două formaţii se vor confrunta în derby-ul rundei. Căpitanul Leilor din Banat a declarat pentru postul local Digi24 Timişoara că dacă echipa va fi atentă în apărare şi va fructifica aruncările va avea câştig de cauză.

Pentru mine, aşa cum spunea toată lumea, era important să câştigăm la Craiova, chiar dacă pierdeam la Mediaş, dar acum suntem nevoiţi să învingem la Mediaş, ca să ştergem acel eşec. Cred că atunci lucrurile vor intra pe făgaşul normal. Cred că ei au şansa lor, pentru că joacă acasă, dar şi noi o avem pe a noastră. Important este să avem o apărare puternică şi să fim într-o zi bună la aruncări şi cred că putem câştiga.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00 şi va fi transmis de Digisport şi Digi24 Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!