Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robert Sarovic este noul căpitan al BC Timişoara

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.09.2012

Sosit în urmă cu un an la BC Timişoara, jucătorul cu orgini sârbo-germane a reuşit să se impună în primul cinci al Leilor din Banat încă din prima parte a sezonului trecut. Scos din ritm de o accidentare suferită la gleznă şi revenit pe teren la începutul anului 2012, Robert Sarovic a devenit acum căpitanul echipei!

Decizia a fost anunţată pe pagina oficială de Facebook a echipei. Sarovic a fost ales căpitan chiar de către colegii săi de echipă. El preia astfel banderola de căpitan de la Dan Păltinişanu, unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei.

Astfel, la BC Timişoara va fi din nou căpitan un jucător străin, după ce aproape 3 ani, Nenad Markovic a purtat această distincţie. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!