Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robert Sarovic, la cel mai bun joc în acest sezon competițional

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.12.2012

Robert Sarovic, extrema de forță a lui BC Timișoara, a realizat cea mai bună prestație personală stagională. El a ajutat echipa bănățeană să se impună la Giurgiu, acolo unde a pierdut în sezonul recedent, scor 79-68.

În 32 minute de joc, sârbo-germanul a avut 4/4 la aruncările de trei puncte, 3/6 la cele de două puncte, respectiv 5/7 la linia de pedeapsă pentru un total de 23 puncte. Saroic a adăugat 6 recuperări (două ofensive), 2 intercepții, un capac și o posesie pierdută pentru un indice de 26 la eficiență.

Astfel, Robert stabilește recorduri personale stagionale la puncte, eficiență, intercepții și coșuri de trei puncte.

În 13 meciuri disputate în actuala ediție de campionat, Robert Sarovic are medii de 10.9 puncte, 4.7 recuperări, 1.4 pase decisive, 0.7 intercepții și 1.2 posesii pierdute pentru un coeficient de 12.5 la eficiență. El are 5.8 la +/-. Sarovic are 22:50 minute pe meci, respectiv procentaje de 52% la aruncările de două puncte, 50% la trei puncte și 74% la linia de pedeapsă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara savagedanyro :

    Garry Gallimore
    In sfarsit e oficial. Garry e al nostru. Cu el sansele la titlu cresc considerabil !!!!

    cu 11 ani în urmă (19.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!