Stiri Vulturi

Rolland Torok: „Am făcut câteva greșeli în momentele importante și asta ne-a costat”

Eduard Popa

Eduard Popa
22.02.2019

torok romania macedonia

România a învins Macedonia la 12 puncte, scor 65-53, în a treia partidă din cadrul grupelor din faza a 2-a a precalificărilor pentru FIBA EuroBasket 2021. În ciuda victoriei, România nu a reușit să recupereze înfrângerea la 14 puncte de la Skopje și a pierdut orice șansă să obțină primul loc în Grupa B.

Rolland Torok a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României. Baschetbalistul celor de la U-BT Cluj a reușit un double-double contra ex-iugoslavilor, cu 12 puncte și 10 recuperări în 34 de minute.

El s-a arătat mulțumit de prestația echipei, dar dezamăgit de faptul că nu au reușit să obțină încă „biletul” pentru faza calificărilor EuroBasket 2021.

„Suntem foarte fericiți că am câștigat și le mulțumim suporterilor pentru sprijin. A fost un public minunat. Îmi pare rău că nu am putut remonta diferența de 14 puncte din meciul de la Skopje, dar important pentru noi este să muncim tot mai mult. Mai avem un meci la Priștina peste câteva zile și apoi partidele din precalificări din august. Trebuie să învățăm din erorile pe care le-am făcut în această seară. Am făcut câteva greșeli în momentele importante și asta ne-a costat. Dar trebuie să privim spre viitor”, a comentat Rolland Torok partida cu Macedonia, pentru site-ul FIBA.

Pentru „Vulturi” va urma acum partida de duminică, din deplasare, în compania naționalei Kosovo.

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!