Stiri Vulturi

România U16, ultimul loc la turneul Petrovgrad Basketball U16 Cup 2018

Eduard Popa

Eduard Popa
19.03.2018

romania u16 turneu

Echipa naţională U16 masculin a României a terminat pe locul 8 din tot atâtea competitoare la puternicul turneu internaţional la Zrenjanin, Serbia. „Vulturii mici” au pierdut toate partidele disputate la Petrovgrad Basketball U16 Cup 2018.

Astfel, elevii lui Răzvan Cenean şi Flavius Lăpuşte au pierdut toate cele patru partide din turneul de U16, cu următoarele scoruri:

România U16 – Lokomotiv Kuban Krasnodar 59-66

Cei mai buni marcatori ai României la această partidă au fost Ştefan Grasu (17 p), Matei Bodea (13 p) şi Alexandru Lazăr (10 p)

România U16 – Stella Azzurra Roma 38-71

În această partidă România a avut 12/63 din acţiune, 0/19 de la 3 puncte şi 14/28 la libere.

România U16 – Petrovgrad 65-68

Alin Irincu şi Mihai Carcoană au reuşit câte 13 puncte şi Cristian Cotoară 12 puncte.

Astfel, România s-a clasat pe ultimul loc în grupă şi a jucat pentru locurile 7-8 cu cei de la Partizan Belgrad. Din păcate şi meciul acesta a fost pierdut, scor 88-77.

Turneul a fost câştigat de Real Madrid, în finala cu Stella Azzurra, în timp ce naţionala U16 a celor de la Muntenegru a terminat pe locul al treilea. Toate statisticile sunt disponibile pe pagina de facebook a turneului, în timp ce înregistrările meciurilor pot fi urmărite pe contul de youtube al evenimentului.

*foto: facebook Petrovgrad Basketball U16 Cup 2018 Zrenjanin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!