Stiri Vulturi

România a obținut prima victoria la Universiada de la Taipei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.08.2017

România a înregistrat primul succes în cadrul Universiadei de la Taipei. Formația condusă de Florin Nini a câștigat clar partida desfășurată în fața selecționatei similare a Emiratelor Arabe Unite. Tricolorii au câștigat toate cele patru acte, scor final 103-71 (26-17, 26-15, 28-21, 23-18).

Mario Lazăr a fost cel mai bun jucător al confruntării cu 18 puncte și 13 recuperări. Sebastian Ionescu a terminat cu 15 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări. Andrei Damian a contribuit și el cu 15 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Mirel Dragoste a totalizat 13 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive. Georgian Păun a fost și el aproape de double-double 10 puncte și 9 recuperări, iar Victor Petrache a contribuit cu 11 puncte.

În primele două partidei de la Taipei, România a pierdut în fața Cehiei, scor 72-60 și în fața Estoniei, 74-72. Înfrângerea cu formația baltică a venit în ultimele secunde de joc.

Tricolorii mai au de jucat două partide în Grupa C, pe 24 august cu Statele Unite ale Americii și pe 25 august în compania Argentinei.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe smilu :

    superb, domnilor!
    felicitari!!!

    cu 6 ani în urmă (24.08.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    SUA
    Iar azi americanii ne-au scos baschetul din cap.SUA-Romania 120-62
    .Fara cuvinte!!!!!

    cu 6 ani în urmă (24.08.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!