Stiri

România va începe campania de calificare pentru EuroBasket 2019 la Oradea

Dan Oancia

Dan Oancia
25.09.2017

romania slovenia baschet feminin calificari euro

Selecționata feminină de baschet a României va începe campania de calificare pentru Campionatul European din 2019 printr-un joc pe teren propriu, împotriva Sloveniei. Locul de desfășurare a întâlnirii ce a fost programată pe data de 11 noiembrie, de la ora 18.00*, este sala „Antonio Alexe” din Oradea.

„Tricolorele” fac parte din grupa E. În drumul spre EURO, România va trebui să treacă de Finlanda, Franța și primul adversar, Slovenia. Din cele opt grupe de calificare, prima clasată și cele mai bune șase echipe de pe pozițiile secunde vor accede la turneul final.

FIBA a implementat un nou calendar destinat echipelor naționale. Fiecare vor evolua în cadrul a trei ferestre și vor susține două jocuri, perioadele fiind 6/16 noiembrie 2017, 5/15 februarie 2018, respective 12/22 noiembrie 2018. România va juca al doilea meci pe data de 15 noiembrie, în compania Franței.

*Ora de desfășurare a meciului poate suferi modificări

*foto: facebook Echipa naţională de baschet feminin a României

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!