Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Romina Filip: „Jucăm cu echipa de pe locul doi, ne dă un plus de motivație, sperăm să încheiem 2016 cu o victorie”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
28.12.2016

Phoenix Galați primește vizita în ultimul meci din acest an celor de la Olimpia CSU Brașov. Un duel al orgoliilor, care de fiecare dată a avut multă sare și piper, oferind jocuri interesante și imprevizibile.

„Trebuie să ținem cont de faptul că vom juca împotriva echipei aflate pe locul secund în clasament. Acest detaliu va trebui să ne dea un plus de motivație, și sperăm să încheiem anul 2016 cu o victorie. Cu siguranță jocul este deschis oricărui rezultat și anticipez să fie unul extrem de disputat. Consider că va câștiga echipa care va putea trece mai ușor peste starea de oboseală acumulată până în acest moment, când atât calendarul competițional destul de solicitant cât și valoarea ridicată a fiecăreia dintre combatante au cântărit până în acest moment mai mult decât în sezoanele precedente”, ne-a declarat căpitanul echipei gălățene, Romina Filip.

Partida este programată miercuri, de la ora 18.00, în sala Polivalentă Dunărea.

*Foto: Facebook Phoenix Galaţi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!