Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Romina Filip: „Sunt foarte încrezătoare în colectiv şi îmi doresc o evoluţie cât mai frumoasă la Europene”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
08.05.2015

În perioada 11-28 iunie, România şi Ungaria vor găzdui „Eurobasket Women 2015”. Naţionala României pregătită de gălăţeanul Florin Nini şi Alexandru Radu a fost repartizată în grupa A şi va juca la Timişoara cu Franţa, Cehia, Ucraina şi Muntenegru.

Tricolorele au revenit la Galaţi pentru un stagiu de pregătire centralizată. Sala Polivalentă Dunărea va găzdui sâmbătă, de la ora 18.00 şi duminică, de la ora 16.00, dubla amicală România - Moldova. Publicul gălăţean este aşteptat să vină în număr cât mai mare la sală să susţină echipa României aflată pe ultima sută de metri a pregătirii înainte de Europene.

„Am ajuns în cea de-a 3-a săptămână a pregătirii pentru Campionatul European ce va avea loc în această vară la Timişoara şi mă simt onorată să fac parte din lotul de 16 jucătoare selecţionate de FRB. Prima perioadă a pregătirii a avut loc la Cheile Grădiştei, unde alături de fete şi staff-ul format din Florin Nini, Alexandru Radu şi Pepe Jose Silva, timp de două săptămâni am muncit din greu , tratând cu mare seriozitate fiecare antrenament. Începând cu data de 5 Mai am venit pentru 10 zile la Galaţi unde vom avea pe lângă antrenamente şi două meciuri de verificare împotriva selecţionatei similare a Republicii Moldova. Sunt foarte încrezătoare în colectivul format şi îmi doresc să avem o evoluţie cât mai frumoasă la Europene. Ţin să menţionez că întoarcerea  la Galaţi este un motiv de bucurie pentru mine având în vedere că am avut parte de două sezoane minunate aici”, ne-a declarat internaţionala de la Phoenix U Galaţi, Romina Filip.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tepesh :

    Hai Romania!
    Cinste voua, nu ati avut vacanţă (dupa un campionat nebun) sper sa aveti un public minunat la Timisoara si sa ajungeti cat mai sus <3

    cu 8 ani în urmă (08.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!