Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Romina Filip: „Vom rămâne unite şi vom lupta pentru fiecare minge. Ne dorim un loc cât mai bun în clasamentul final şi vom încerca să câştigăm câte meciuri putem”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
26.03.2015

După ce a reuşit să se califice în premieră în play-off, la doar al doilea sezon în LNBF, echipa gălăţeană Phoenix U va participa în weekend la Sf. Gheorghe la turneul care va desemna ocupantele locurilor 5-8.

 

 În ciuda problemelor de lot, atmosfera în tabăra gălăţeană este bună şi toată lumea debordează de optimism.

„În acest weekend vom disputa ultimele meciuri din play-off. Vor fi trei zile intense şi destul de grele pentru noi, având în vedere că ne lipsesc mai multe jucatoare ca urmare a unor accidentări, însă vom rămâne unite şi vom lupta pentru fiecare minge aşa cum am făcut-o şi în precedentele două meciuri disputate împotriva campioanei en-titre. Vom încerca să câştigăm cât mai multe meciuri pentru că ne dorim un loc bun în clasamentul final”, a declarat pentru Total Baschet, jucătoarea gălăţeancă Romina Filip.

*Foto: Sonia Baciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii