Stiri Cupa României Masculin

Ronald Ross și Tauras Jogela, cei mai eficienți jucători ai Piteștiului în victoria cu Dinamo

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.09.2015

Într-un joc contând pentru prima fază a Cupei României, BCM U Pitești a învins-o în propriul fief pe Dianamo București, scor 77-58. În urma acestui rezultat, argeșenii s-au calificat în sferturile de finală ale competiției. În manșa tur, piteștenii au fost învinși la 12 puncte, scor 80-68.

Revenind la meciul disputat sâmbătă, putem remarca un joc colectiv practicat de echipa antrenată de Jovica Arsic. Cu excepția lui Cornel Alexiu, toți cei 9 jucători introduși pe teren au reușit să marcheze din acțiune. Cei mai eficienți jucători s-au dovedit a fi în final Ronald Ross și Tauras Jogela.

În 39:10 minute de joc, Ross a avut 8/16 la aruncările din interiorul semicercului, 0/2 la cele de la distanță, respectiv 4/7 la linia de pedeapsă, pentru un total de 20 puncte. Fundașul american a adăugat 3 recuperări, 6 pase decisive, 3 intercepții și 5 posesii pierdute, pentru un indice al eficienței de 14. El a fost liderul echipei la pase decisive, intercepții, faulturi obținute (7), dar și mingi pierdute.

Jogela a fost introdus pe parchet 22:38 minute, perioadă în care a avut 4/8 la două puncte, 1/2 la trei puncte și 3/4 la linia aruncărilor libere, totul pentru un total de 14 puncte. Lituanianul a bifat 6 recuperări, o intercepție, dar și o posesie pierdută, pentru 14 la eficiență. Tauras a fost liderul trupei argeșene la recuperări ofensive (3).

foto: BCM U Pitești (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii