Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rovinari câștigă ultimul meci al etapei a 7-a

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.11.2013

Energia Rovinari a învins pe BCM U Pitești, scor 82-62, în ultimul meci al etapei a 7-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14.

Giordan Watson a avut 20 puncte, 7 pase decisive, Dalibor Djapa a adăugat 16 puncte, iar Kostas Kakaroudis și Tal Karpelsz au avut câte 10 puncte pentru Rovinari.

De cealaltă parte, Ken Tutt a avut 15 puncte, 7 pase decisive, Ousmane Barro a adăugat 14 puncte, 9 recuperări, iar Pankracije Barac a avut 10 puncte, 5 recuperări pentru Pitești.

În urma acestui rezultat, Energia Rovinari are 5-2 la general, în vreme ce BCM U Pitești este la 3-4.

Revenin cu amănunte!

___

Energia Rovinari conduce pe BCM U Pitești, scor 35-34, după 20 minute de joc, în ultimul meci al etapei a 7-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14. 

Primul act a fost adjudecat de gazde cu 20-16, iar cel de-al doilea a aparținut vizitatorulor cu 18-15. De notat că argeșenii au revenit de la un handicap de 12 puncte, consemnat în sfertul al 2-lea.

Watson are 10 puncte, 4 pase decisive, Kakaroudis a adăugat 7 recuperări, iar Jazvin este la 5 puncte și 4 recuperări în primul său meci în LNBM. De cealaltă parte, Kutt are 11 puncte, 5 pase decisive, iar Barro este la 11 puncte și 5 recuperări pentru Pitești.

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    nasoala situatia
    E nasoala situatia. Mai pierdem si contra U Cluj si cam asta e echipa. Probabil dupa vor pleca toti strainii. Nu vad conducerea sa aduca jucatori noi... Marko din pacate nu se ridica la asteptari (l-a tras accidentarea in jos) iar dupa istoria sezonului trecut in care am vazut ca in liga nationala nu se joaca ca in NBA ci stil sarbesc (adica multe aruncari de la 3) noi tot nu avem un shooter de 3 autentic. Pacat... Bafta Rovinari, sincer ii vad lejer in primii 8!

    cu 10 ani în urmă (10.11.2013) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    dezamagire totala
    eram curios sa vad acest meci deoarece si rovinariul joaca tot in 7 jucatori.se pare ca noi in afara de tactica nu avem conditie fizica.credeam ca au invatat ceva din infrangerea cu oradea.s-a pierdut aproape la fel.deja parca il regret pe costescu.nicio schema pt krapic de 3 pct, care apropo a fost cel mai slab de pe teren.nicio schema pt ulmer de 2 pct.dezastru total , parca joaca la intamplare.deja in cateva etape am pierdut 3 meciuri de parca aveam o echipa de juniori.pacat pt avem cativa jucatori cu reale calitati

    cu 10 ani în urmă (10.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!