Stiri

Rusia – Mantas Kalnietis rămâne la Lokomotiv Kuban

Paul Olar

Paul Olar
02.09.2014

Suporterii lui Lokomotiv Kuban Krasnodar pot să stea liniștiți. Mantas Kalnietis, unul dintre componenții de bază ai echipei, va rămâne la gruparea din sud-vestul Rusiei.

Lituanianul s-a bucurat de numeroase oferte în această vară, dar a decis să joace încă un sezon pentru Kuban. El activează de doi ani la Krasnodar, alături de care a bifat prezențe și în Euroligă. Drept dovadă, Kalnietis a contabilizat în această competiție medii de 9.4 puncte, 4,9 pase decisive, 3.0 recuperări și 1.1 pase decisive.

Mantas este născut pe 6 septembrie 1986 și măsoară 1.96 m. El activează pe postul de fundaș, îmbrăcând în trecut maieul lui Zalgiris Kaunas. Totodată, baschetbalistul reprezintă un component de bază al naționalei Lituaniei.

Din păcate pentru trupa de la Vilnius, Kalnietis nu va prinde niciun minut la Campionatul Mondial datorită unei accidentări.

*Foto: delfi.lt

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!