Stiri

Russell Westbrook a scris istorie în NBA (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
10.04.2017

russell_oscar-triple-double-denver-buzzer

Performanţă istorică reuşită de Russell Westbrook în meciul cu Denver Nuggets. Acesta a adunat 50 de puncte, 15 recuperări şi 10 pase decisive pentru cel de-al 42 lea său triple-double din acest sezon.

Cu această performanţă, Westbrook a reuşit să depăşească un record vechi de 56 de ani, care aparţinea lui Oscar Robertson. Mai mult, Westbrook a reuşit şi un coş de 3 puncte at the buzzer care a adus victoria lui Oklahoma City Thunder, scor 106-105. Această victorie a eliminat Denver Nuggets din cursa pentru playoff şi a consolidat locul şase ocupat de OKC în Conferinţa de Vest.

Pasa decisivă izbăvitoare pentru Russell Westbrook a venit cu 4:17 minute rămase din meci, când Semaj Christon a înscris un coş de 3 puncte, după ce mai multe pase ale lui Westbrook nu au fost fructificate de colegi. După ce s-a asigurat că a intrat în istorie, Russell a căutat să câştige meciul, dat fiind faptul că echipa sa era condusă la 10 puncte. Astfel, Westbrook a marcat ultimele 13 pct pentru OKC, inclusiv un coş de 3 puncte la ultima fază a meciului, care a adus victoria lui Thunder.

Astfel Oklahoma City Thunder şi-a asigurat locul şase în Conferinţa de Vest şi o întâlnire şoc în prima rundă cu principalul contracandidat al lui Westbrook pentru titlul de MVP, James Harden, şi Houston Rockets.

De partea cealaltă, Danilo Gallinari a reuşit 34 de puncte şi 10 recuperări iar Nikola Jokic a adunat 23 de puncte, dar Nuggets a pierdut cu acest meci orice şansă de a mai prinde playoff-ul, ajungând la 38 de victorii şi 42 de înfrângeri şi la două meciuri în spatele echipei de pe locul 8, Portland Trail Blazers.

*foto: Sporting News

*video: Youtube

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!