Stiri

Russell Westbrook reuşeşte al 23-lea triple double din acest sezon

Eduard Popa

Eduard Popa
26.01.2017

russell_bird

Oklahoma City Thunder a reuşit cea de-a 27-a victorie în 46 de partide din această stagiune, după ce a trecut de New Orleans Pelicans, scor 114-105. Principalul artizan al victoriei a fost superstarul Russell Westbrook.

Westbrook a reuşit să adune în acest meci 27 de puncte, 12 recuperări şi 10 pase decisive, graţie cărora a adunat ce de-al 23lea triple-double din sezon şi al 60-lea din carieră! Astfel, conducătorul de joc al lui Oklahoma reuşeşte să treacă de Larry Bird(59) pe lista jucătorilor cu cele mai multe meciuri de triple-double din istoria NBA.

"Larry Bird este o legendă. E o onoare că l-am depăşit", a declarat măgulit, la sfârşitul meciului, superstarul lui OKC.

În acest moment Russell se află pe locul 5 pe lista jucătorilor cu cele mai multe triple-double, în urma unor nume precum Oscar Robertson (181), Magic Johnson (138), Jason Kidd (107) şi Wilt Chamberlain (78).

 Totodată, de-a lungul acestei stagiuni, Westbrook mai urmăreşte un alt record istoric. Cu medii de 30,7 puncte, 11,4 pase decisive şi 10,7 recuperări, Russell are şansa să devină primul jucător de la Oscar Robertson (1961-1962) care termină un sezon cu medii de triple-double.

*statistici: basketball-reference.com

*foto: si.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!