Stiri Acvile

Sâmbătă aflăm dacă vom organiza EuroBasket 2017 la Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
11.12.2015

Ziua de sâmbătă, 12 decembrie, prezintă un interes deosebit pentru suflarea baschetbalistică din România. Orașul Munchen va găzdui o ceremonie a FIBA Europe, cu ocazia căreia va fi anunțat numele viitoarei gazde a EuroBasket 2017.

Țara noastră se află în competiție cu alte patru state, și anume Polonia, Israel, Finlanda, Turcia. Federația Română de Baschet a depus candidatura pentru organizarea unei singure grupe, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Arena clujeană a fost inspectată deja de o comisie a FIBA, cu ocazia jocului dintre România și Bosnia la baschet feminin.

Ceremonia va începe la ora 11, iar decizia va fi anunțată în jurul orei 13.

*Foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!