Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sâmbătă de doliu în baschetul românesc: Moment de reculegere pentru Radu Mușoaie, la debutul partidei CSU Sibiu – SCM Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
10.03.2019

radu musoaie radu tenter

Fanii celor de la CSU Sibiu au cinstit memoria prietenului lor, Radu Mușoaie, la partida jucată în Sala Transilvania în compania celor de la SCM Timișoara.

Ambele echipe au ținut un moment de reculegere în memoria unuia dintre cei mai activi suporteri ai „galben-albaștrilor”, la prima partidă jucată pe teren propriu de CSU Sibiu după trecerea sa în neființă. De asemenea, fanii sibieni au afișat un banner pe care era scris „Rămas bun, Radu Mușoaie!” și i-au cântat numele de mai multe ori pe parcursul meciului. Crainicul arenei sibiene a comemorat și trecerea în neființă a lui Radu Țenter, fiul fostului selecționer al României și un membru marcant al galeriei celor de la Universitatea Cluj-Napoca.  

De altfel, Radu Țenter a fost purtat sâmbătă pe ultimul drum. Tânărul care a murit miercuri după un accident de mașină a fost înmormântat la Cimitirul Central din Cluj-Napoca. El a fost însoțit pe ultimul drum de familia îndurerată, de membrii din staff-ul echipelor de baschet și de fotbal ale U, precum antrenorii Mihai Silvășan sau Bogdan Lobonț, dar și de sute de fani ai Universității Cluj, alături de suporteri ai lui Dinamo, UTA sau CFR Cluj. Aceștia au aprins torțe în memoria lui Radu Țenter.

De reamintit în acest context și gestul făcut de cei de la CSM CSU Oradea la debutul partidei cu SCM U Craiova, care au oferit un omagiu celor doi fani ai marilor rivale

CSU Sibiu a trecut de SCM Timișoara, scor 97-71, în timp ce U-BT Cluj urmează să întâlnească luni pe cei de la BCM U Pitești, în etapa a 6-a din Grupa Roșie a LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!