Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sârbul Marko Pavlovic a semnat cu Phoenix Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
19.02.2017

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin, Phoenix Galați se află pe locul VIII cu 26 de puncte și va lupta în faza a II-a pentru calificarea în play-off, grupa 1-8. Conducerea tehnică a decis să facă două modificări în lotul de jucători. A fost transferat sârbul Marko Pavlovic, 31 de ani, 210 cm care a jucat în acest sezon la nou promovata BC Olimpic Baia Mare.

„Un jucător clasic de poziția 5 care va ajuta la jocul sub panou acolo unde avem cea mai mare nevoie. Ne trebuie o rotație completă a jucătorilor străini acolo unde au mai apărut indisponibilități. Am încredere în dorința lui de afirmare și sunt convins că va fi un sprijin important pentru echipa noastră în atingerea obiectivului”, a precizat antrenorul principal de la Phoenix, Florin Nini.

Pavlovic a jucat 15 meciuri în campionatul nostru și a avut ca medii statistice: 29 minute, 12,1 puncte, 5,9 recuperări, 1,2 pase decisive și o intercepție. Din lot nu mai face parte americanul Jamel Waters, care și-a reziliat contractul cu Phoenix pe cale amiabilă. Conducerea clubului gălățean îi mulțumește pentru ajutorul acordat și îi urează succes în carieră.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!