Stiri Liga I Masculin

S-a încheiat faza a II-a din cadrul Ligii I masculine de baschet

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.05.2014

Foto: Răzvan Păsărică

Faza a II-a a Ligii I de baschet masculin s-a încheiat săptămâna aceasta, după trei luni în care cele 10 echipe împărţite în 3 grupe s-au duelat după sistemul dublu tur-retur. Federaţia Română de Baschet a luat decizia de a adăuga încă un tur-retur acestei faze pentru a lungi competiţia, dar şi datorită numărului mare de echipe ce au decis să se retragă din Liga I din lipsă de fonduri.

Opt echipe s-au calificat la faza semifinală ce se va desfăşura sub formă de turnee, două la număr, în perioada 16-18 mai respectiv 30 mai - 1 iunie. Aceste formaţii sunt CSU Ştiinţa Bucureşti, CSU Galaţi, Universitatea Cluj-Napoca, BC Perla Hargitei Miercurea Ciuc, CSU Asesoft Kaproni Ploieşti, Rapid Bucureşti şi Politehnica Iaşi. Aceste formaţii vor fi grupate în două serii de câte patru echipe, primele două din fiecare serie urmând a se califica la Turneul Final programat pentru 13-15 iunie.

Cel mai probabil grupele fazei semifinale vor fi stabilite în urma unei trageri la sorţi.

Clasament final Liga I - Faza a II-a

Rezultatele complete ale Fazei a II-a

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!