Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

S-a stabilit programul primelor două meciuri din semifinala din BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.05.2018

sibiu oradea

BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea se întâlnesc în semfinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2017/2018. Formația de pe Cibin are avantajul terenului propriu după ce a încheiat sezonul regulat pe poziția a 2-a, în timp ce CSM CSU Oradea a încheiat pe poziția a treia.

Formația sibiană a anunțat programul primelor două partide din semifinale care se vor desfășura la Sala Transilvania, care arată astfel:

Meciul 1: Sâmbătă, 19 mai, ora 17:30
Meciul 2: Luni, 21 mai, ora 18:00

BC CSU Sibiu a ajuns în semifinale după ce a trecut în minim de meciuri de SCM U Craiova în prima rundă de playoff. CSM CSU Oradea a avut mai mult de muncă în seria cu BCM U Pitești și după ce a pierdut primul meci a reușit să câștige trei partide la rând, pentru 3-1 la general.

Pentru al doilea sezon consecutiv, BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea se întâlnesc în playoff. În stagiunea precedentă cele două formații s-au luptat în finala mică pentru medaliile de bronz, iar câștig de cauză a avut trupa bihoreană.

*foto: Cristian Cojocariu

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Let the games begin
    Și să vedem cine rupe scaunul la sfârșit, de data asta 😉.

    cu 5 ani în urmă (14.05.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      cine l a rupt
      data trecuta? :p

      Si de ce?

      cu 5 ani în urmă (14.05.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Dacă îți aduci aminte cine a pierdut finala mică
      ... anul trecut și în ce condiții îți răspunzi singur la intrebare 😉.

      cu 5 ani în urmă (14.05.2018)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      ...
      Acum 4 ani s-a rupt si s-a aruncat unul din tribuna :))
      Sa speram ca o sa-l arunce oradenii anul asta.

      cu 5 ani în urmă (14.05.2018)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Faina ora
    Au pus niște ore la meci sa te facă sa ajungi pe la sfertul 2

    cu 5 ani în urmă (14.05.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Sibiu-Oradea
    Acum vreo 3 luni as fi mers pe Sibiu, având și avantajul terenului propriu. La cum s-au vazut echipele în ultima perioada merg pe Oradea: lot mai valoros, banca mai lunga, jucatori decisivi mai mulți și poate nu în ultimul rand, influente mai mari. Însă se joaca, asta e clar. Dacă Sibiul poate și mai ales e lăsată sa joace fizic și agresiv, atunci se discuta totul. Personal merg pe 3-1 Oradea.

    cu 5 ani în urmă (14.05.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Argumente pertinente
      Dar imi permit putin sa nuantez:
      1. Lot mai valoros / banca mai lunga - Nu cred ca mai conteaza intr-o semifinala de playoff atat de mult (comparatia poate parea exagerata, dar azi noapte Warriors au rotit doar 8 jucatori si mai sunt multe alte exemple de peste ocean). Pauza asta noua ne vine manusa, jucatorii se mai linistesc putin, iar antrenamentele au totusi intensitate. Rotatia de 8 ne este suficienta pentru ce a mai ramas de jucat. Desigur, daca va fi context de asa natura si putem sa-l introducem si pe Pope in rotatie, cu atat mai bine.
      2. Jucatori decisivi: scorul e 2 la 2 zic eu , Richards & Zeno vs Pratt & Laser; Plus ca noi avem un jucator a carui simpla prezenta este determinanta in 90% din jocuri, fara a fi neaparat "decisiv" - Cooper.
      3. Influente: aici Sere pare asul din maneca, dar noi compensam cu atmosfera din sala si meciul in plus la Sibiu.
      4. Stilul de arbitraj: nu cred ca va fi unitar in toata seria si se va arbitra diferit in cele 2 sali (ca maniera, vreau sa zic). Aici sunt de acord cu tine, daca jocul e lasat mai liber si nu se va fluiera orice contact, vom avea un mic plus.
      Este absolut clar ca seria este deschisa oricarui rezultat, dar eu sper totusi sa jucam finala mare pana la urma.

      cu 5 ani în urmă (15.05.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!