Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Craiova își adjudecă victoria în fața celor de la Energia Rovinari

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.02.2014

Baschetbaliștii de la SCM Craiova s-au impus în „Derby de Oltenia” împotriva rivalilor de la Energia Rovinari cu 87-85 (25-21, 21-23, 17-18, 24-23). Disputa a contat pentru runda cu numărul 18 din LNBM. 

Din tabăra formației învingătoare cei mai buni oameni au fost LeVar Seals și Travis Bureau, ambii cu câte 19 puncte, în timp ce de la Rovinari s-a remarcat Louis Darby cu 23 de puncte puse pe tabelă.

Vom reveni cu cronica partidei!

 


După primele 20 de minute ale jocului din Sala Polivalentă din Craiova, gazdele de la SCM sunt în avantaj în fața celor de la Energia Rovinari, scor 46-44 (25-21, 21-23). Meciul contează pentru etapa cu numărul 18 din LNBM. 

 

Principalii protagoniști ai primei reprize au fost J. Tyler de la Craiova cu 10 puncte și 5 recuperări, respectiv L. Darby din lotul Energiei cu 12 puncte marcate. 

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    craiova
    Felicitari!

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Capac
    Felicitari. Din pacate noi nu am putut vedea meciulm dar vad ca din nou Craiova a avut avantaj de 7 puncte pe final si a tremurat pentru victorie. A pus Stok capac la ultima faza? Tare as vrea sa vad faza asta!

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    Felicitari Craiova !
    Un meci extrem de spectaculos, sunt convins ca a fost un show de gala, insa un veritabil chin de urmarit pe baza live-scorului :(

    Pacat sa nu s-au facut eforturi pentru a fi transmis macar pe Digi24 Craiova, insa nu suntem noi in masura sa dam indicatii si sfaturi privind afacerile cuiva. E ca si cum am vorbi singuri.

    Poate ne ajutati cei care ati avut privilegiul de a urmari de la fata locului acest spectacol cu un "overview" al acestei partide, remarcatii, faze interesante si puncte de turnura au fost si orice alte aspecte care nu se pot citi prin intermediul box-score-ului.

    Am vazut ca va cam trecura glontul pe la ureche la faultul lui LeVar la Darby pe aruncarea de 3P, iar la ultima faza Sock i-a pus capac lui Watson (!?). Ce final nebun ...

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    spectacol
    CRAIOVA E CEA MAI SPECTACULOASA ECHIPA DIN CAMPIONAT. TRAVIS BUREAU MVP-UL SERII...IAR BABIC...E NOUL MARIC..:( 3500 DE SPECTATORI...PLUS 100 DE LA ROVINARI...UN FEL DE CRAIOVA-DINAMO IN SALA...LA ATMOSFERA MA REFER...

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe jorginho :

    bureau
    Pacat ca n-a fost televizat, in repriza a doua a fost un alley-oop de senzatie cu bureau in prim-plan. Am dominat meciul tot timpul, dar energia s-a tinut aproape si pe final era s-o comitem ca la oradea sau ca la medias.

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!