Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Craiova și CSU Sibiu dau piept într-un meci restant din etapa cu numărul 20

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.03.2014

Liga Națională

Etapa 20

Miercuri, 12 martie - Ora 18:00

DigiSport 3

Sala Polivalentă Craiova

13-8 Fișa meciului 17-4

Meciul restant din cadrul rundei cu numărul 20 din Liga Națională de Baschet Masculin dintre SCM Craiova și CSU Sibiu se va disputa miercuri, 12 martie, începând cu ora 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova. Încleștarea va fi transmisă în direct de postul Digi Sport 3. Inițial, confruntarea a fost programată pentru data de 26 februarie, însă craiovenii aveau meci în respectiva zi în Liga Balcanică, pe terenul israelienilor de la BC Galil Gilboa, astfel jocul cu ardelenii a fost amânat. 

La ora actuală, cu un meci mai puțin disputat fiecare, SCM Craiova are la activ 34 de puncte cu un bilanț de 13 victorii și 8 înfrângeri, în timp ce sibienii au acumulate 38 de puncte în clasament și un record de 17 meciuri câștigate și doar 4 pierdute, fiind echipa cu cele mai puține eșecuri înregistrate. În runda precedentă din Liga Națională, ambele combatante au obținut victorii. Oltenii pregătiți de Milan Nisic nu au avut nicio problemă în disputa cu Concordia Chiajna, trecând de aceștia cu 111-57, în timp ce galben-albaștri au trecut de BCM U Pitești, în Trivale, scor 80-69.

Meciul de mâine seară din Polivalenta craioveană reprezintă cea de-a 13-a întâlnire directă dintre SCM Craiova și CSU Sibiu, În tot acest timp, trupa de pe Cibin și-a adjudecat 8 dintre jocuri, în timp ce echipa din Bănie s-a impus de 4 ori. Ultima confruntare directă dintre cele două combatante s-a consemnat în turul actualei ediții de campionat, atunci când, în Sala Transilvania, sibienii cu câștigat cu 82-70. În respectiva confruntare, cei mai buni oameni de pe parchet au fost Milos Bojovic de la CSU Sibiu, respectiv Bogdan Popescu de la SCM Craiova, ambii punând pe tabelă nu mai puțin de 22 de puncte.

La nivelul parchetului, mai exact sub panou, vom avea o dispută extrem de interesantă între cei doi pivoți, Christopher Lee și James Tyler. De asemenea, un alt duel extrem de interesant se va da între Milos Bojovic și Travis Bureau, cei doi fiind cei mai eficienți baschetbaliști ai echipelor la care evoluează. Sârbul Sibiului are o medie de 19.3 unități la eficiență, în timp ce jucătorul de peste ocean care activează la Craiova are 20.7 în dreptul acestui capitol. 

Milan Nisic nu va putea conta în meciul de mâine pe Mihai Gavrilă, jucător care a suferit o entorsă la gleznă de gradul 2 și va fi indisponibil între două și patru săptămâni. De asemenea, Ionuț Drăgușin este la rândul său în continuare indisponibil, însă ieri a revenit la antrenamente după o lungă absență. De cealaltă parte, conform csusibiu.ro, antrenorul Miodrag Perisic are câteva probleme de lot, Robert Sarovic, fiind răcit, iar Devon Austin, acuză și el ceva probleme medicale. 

Partida dintre Craiova și Sibiu va fi arbitrată de către o brigadă formată din Marius Ciulin, Mircea Șerban și Dragoș Nicolae, iar comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Radu Bucerzan. 

*Foto: csufans.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova BRILIANTUL :

    O VICTORIE MUNCITA
    E putin cam nepotrivita ora 18 in cursul saptamanii dar chiar si asa sper sa batem Sibiul si sa fim siguri cel putin de locul 6 bafta baieti am incredere in voi

    cu 10 ani în urmă (11.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!