Stiri Liga I Masculin

SCM Craiova a anunțat lotul cu care va evolua în L1M

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.10.2012

SCM Craiova 2, echipa satelit a clubului din Bănie, a anunțat lotul de jucători cu care va aborda Liga 1 masculin.

Lista înaintată către FRBaschet cuprinde numele a 15 jucători. Antrenorul echipei este Cătălin Gârleanu.

Lotul este format din: Paul Surtea, Sebastian Prioteasa, Bogdan Peteleală, Octavian Popa, Nicolae Popescu, Florin Gidoiu, Claudiu Ticu, Mihăiță Socol, Cristian Dumitru, Tudor Popovici, Mihăiță Vlăduț, Ovidiu Ionescu, Andrei Solea, Ion Fuiorea, Bogdan Minune.

Craiova a fost repartizată în seria a II-a a competiției, alături de Steaua București, Phoenix Galați, Concordia Chaijna și Știința București.

Oltenii vor disputa prima partidă a noului sezon duminică, de la ora 13:30, în compania Concordia Chiajna. Meciul a fost programat astfel deoarece sâmbătă în Sala Sporturilor din Craiova se vor disputa 4 meciuri.

Vezi programul fazei preliminare a Ligii 1 masculin!

Află mai multe detalii de pe pagina echipei SCM Craiova 2!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!