Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara, țeapă de 4.000 de lei. "Sunt niște mincinoși"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.05.2018

Problemele financiare interne nu sunt singurele la Sport Club Municipal Timișoara. Dacă în urmă cu două luni antrenorul Tudor Costescu afirma că sunt sportivi care stau cu lumina stinsă în casă deoarece sunt întârzieri la salarii, iar jucătorii nu mai au bani să-și plătească utilitățile, bănățenii se confruntă cu probleme și în relație cu furnizorii.

Conform unei declarații venite din partea lui Vlad Popa, directorul CSȘ Târgu Jiu, echipa satelit a SCM-ului a disputat un joc U16 la Târgu Jiu, însă "a uitat" să-și plătească cazarea și masa la hotelul Davios din localitate, în cuantum de 4.000 de lei.

În urmă cu aproximativ două luni SCM Timișoara, echipa a 2-a, se afla în Târgu Jiu pentru meciul cu echipa locală, cred că în U16. Atunci ei l-au sunat pe antrenorul de la Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, să-l roage să le găsească un loc de cazare, căci nimeni nu-i primea în oraș și nu aveau unde să doarmă și să mânânce. Ei voiau să plătească în 30 de zile și nimeni nu a fost de acord, așa că au apelat la noi. Claudiu m-a sunat pe mine, iar eu la rândul meu am sunat pe proprietarul de la Davios care, la insistențele mele a acceptat plata dupa 30 de zile.

Doar că, după 30 de zile, nu au plătit. Vă dați seama, eu mi-am pus obrazul pentru ei și acum a trebuit eu să fac pe intermediarul și să dau pe telefoane. Am sunat la un moment dat pe o doamnă, Carina parcă. Mi-a spus să revin cu un telefon luni după care nu mi-a mai răspuns la telefon. Apoi am sunat la contabilitate, au spus că îmi trimit imediat dovada plăți, o poză cu plata. Nici vorbă, nu am primit nimic si nici nu mi-a mai raspuns la telefon. Apoi l-am sunat pe un domn Trițoiu parcă, sper că nu greșesc. Dânsul mi-a spus că el nu are nimic de-a face, că el e doar manager, că nu e treaba lui. Acum vă dați seama în ce situație sunt eu. Mi-am pus obrazul, au trecut aproape 60 de zile și nu au făcut plata. Vorbim de aproximativ 4.000 de lei, nu este o sumă mare, dar vă dați seama cum am picat eu. Nu mi se pare normal să ajuți pe cineva, la nevoie și dezinteresat, fără să-i cunoști, iar după aceea să nu îți răspundă la telefon. 

Avem o competiție la U14 acum, iar după acest episod oamenii de la cazare suflă și în iaurt, pe bună dreptate. 

În cursul zilei de azi, Total Baschet a luat legătura cu oficialii bănățeni, iar team managerul SCM ne-a declarat că plata a fost efectuată.

Din ce mi s-a comunicat, situația e rezolvată. Am primit și OP-uri. Am să-l contactez pe Vlad Popa pentru a i le arăta și lui. Cu cei de la hotel am luat legătura.

Doar că legătura "nu a ajuns" la patroana hotelului, doamna Cojocaru, care ne-a negat primirea banilor.

Nu au făcut nicio plată. Sunt niste mincinosi. Imediat sunt 60 de zile de când trebuiau să plătească. Noi colaborăm cu domnul Popa de 3-4 ani, niciodată nu am avut nicio situație de genul. Stiți care e problema, dacă ne spuneau că ne plătesc în 60 de zile era în regulă, dar ei ne mint că plătesc în contul de trezorerie si după aceea nu mai răspund la telefon. Sunt niste mincinosi. Nu au făcut nicio plată. Este vorba totusi de 4.000 de lei, avem si noi cheltuielile noastre, nu mi se pare normal cum au procedat. E foarte urât.

SCM nu este singura formație din Timișoara care nu și-a achitat cazarea în deplasările efectuate. Fosta echipă de baschet feminin BCM Danzio Timișoara, în ultimul sezon de existență, nu a achitat contravaloarea serviciilor furnizate de Dunărea SA, societate ce deține un hotel din Galați, în cuantum de 2076,90 de lei. Societatea a acționat clubul în instanță, având câștig de cauză în dosarul 15978/233/2016 de pe rolul Judecătoriei Galați, însă a fost prea târziu pentru a recupera suma de bani deoarece clubul a fost între timp lichidat. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!