Stiri Cupa României Masculin

SCM Timișoara câștigă fără probleme la Sighetu Marmației

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
30.01.2019

SCM Timișoara a debutat cu o victorie fără drept de apel în Cupa României, contra CSM Sighetu Marmatiei, scor 84-57.

Gazdele au reușit să deschidă scorul partidei, printr-un coș din acțiune marcat de Allan Thomas, însă replica a venit repede din partea bănățenilor, datorită coșului de 3 puncte înscris de Marko Stojadanovic. Partida a continuat echilibrat, iar oaspeții aveau un avantaj de 10 puncte, scor 24-14, după primele 10 minute. În sfertul secund  CSM Sighetu Marmatiei a început lupta de urmărire, reușind ca până la intrarea la vestiare să ajungă la –5 în spatele bănățenilor, scor 35-30.

Repriza a doua a consemnat desprinderea semnificativă a celor de la SCM Timișoara, fără a le mai da șanse de revenire tinerilor maramureșeni. Înaintea actului final, timișorenii aveau un avantaj de 20 de puncte, scor 62-42. Ultimul sfert a continuat în aceeași manieră, oaspeții reușind să-și ducă avantajul la +27 până la sfârșitul partidei, incheiată cu scorul de 84-57.

Pentru SCM Timișoara au reușit să înscrie 11/12 jucători, iar de partea cealaltă doar 6 din cei 11, care au jucat.

De la SCM Timișoara s-au remarcat: Vladan Vukosavljevic cu 12 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă, Alexandru Coconea cu 7 puncte (1x3), 5 recuperări și o pasă decisivă și Milos Komatina cu 7 puncte (1x3) și 2 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Gregory Joseph Edwards Jr cu 19 puncte (1x3), 6 recuperări și 2 pase decisive, Allan Ralph Thomas cu 12 puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive și Lucian Tibarna cu 8 puncte și 3 recuperări.

 

*foto: Facebook SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!