Stiri Cupa României Masculin

SCM Timișoara dispută mâine returul cu Sighet din Cupa României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.02.2019

Echipa momentului din baschetul masculin românesc, SCM Timișoara, dispută miercuri, 6 februarie, un nou meci oficial, returul din optimile Cupei României, pe teren propriu, contra celor de la CS Municipal Sighetu Marmației. Confruntarea tur din Maramureș a fost adjudecată clar de bănățeni. 

Cu 4 victorii consecutive în toate competițiile, 3 în campionat cu echipele de pe podium, respectiv meciul tur de la Sighet, 84-57, SCM Timișoara este clar echipa pe val în acest moment, elevii lui Cristian Bota practicând un baschet spectaculos, iar în același timp extrem de dificil. Săptămâna trecută aceștia și-au adjudecat turul optimilor de finală din cupă la 27 de puncte diferență, calificarea fiind deja obținută în proporții de 99%. Între timp, SCM Timișoara a mai făcut o victimă, în persoana puternicei U-BT Cluj, 80-78, asta după ce a răpus de curând și pe Oradea, respectiv Sibiu. 

Pe de altă parte, Sighetul a avut în weekend un meci nebun în campionat, pierzând la Miercurea Ciuc, scor final 117-122, rezultat decis la capătul unei reprize de prelungiri. Acesta fost oficial meciul cu cele mai multe puncte marcate până în prezent în sezonul 2018-2019 al LNBM. Cu moralul la pământ după 2 înfrângeri usturătoare, obosiți după maratonul de la Ciuc, dar și cu o deplasare de peste 400 de km pe terenul unei echipe cu adevărat valoroasă, Timișoara, Sighetul este o victimă sigură în arena „Constantin Jude”, însă ca de fiecare dată, elevii lui Emil Kosztelnik vor da ce vor avea ei mai bun pentru a lăsa o impresie cât mai bună. 

Manșa retur a duelului din turul 3 al Cupei României dintre SCM Timișoara și CS Municipal Sighetu Marmației este programat miercuri, 6 februarie, cu începere de la ora 18:00. Arbitrii întâlnirii vor fi Mate Andras Stretea, Narcis Dan și Marius Epure. 

*Foto: Facebook Baschet SCM Timisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii