Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara primește vizita celor de la BCM U Pitești

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
16.12.2018

SCM Timișoara și BCM U Pitești se reîntâlnesc în ultimul meci al etapei cu numărul 10 din LNBM, luni, 17 decembrie, începând cu ora 18, în sala Constantin Jude din Timișoara. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.

Gazdele vin după o înfrângere pe terenul celor de la U-BT Cluj Napoca, scor 91-88. Cu Cristian Bota preluând funcția de antrenor principal de la Miodrag Perisic, echipa din Banat a dat o replică bună la Cluj-Napoca, acolo unde a condus în majoritatea timpului. Pe elevii lui Mihai Silvășan i-au salvat un parțial de 24-10 în ultimul sfert, reușind astfel să-și adjudece partida.

Vladan Vukosavljevic a fost principalul remarcat de la oaspeți cu 21 de puncte și 9 recuperări. Nikola Pesakovic a reușit 14 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Milos Komatina contribuit cu 11 puncte iar Randolph și Popa Calotă cu câte 10 fiecare.

De partea cealaltă, BCM U Pitești vine după înfrângerea suferită pe teren propriu contra CSU Sibiu, scor 92-82. Oaspeții s-au aflat pe tot parcursul partidei în avantaj, fără a le oferi șansa argeșenilor să întoarcă scorul.

Mladen Jeremic a marcat 25 de puncte off the bench, Ivan Siriscevic a reușit un double-double, cu 22 de puncte și 10 recuperări, în timp ce Maksim Sturanovic a strâns 17 puncte și 9 recuperări.

În partida tur, BCM U Pitești s-a impus în fața propriilor fani, deși la un moment dat au avut la un moment dat de recuperat un deficit de 12 puncte.

Atunci, Mladen Jeremic a înscris 26 de puncte, Siriscevic 20, Korniienko 13, Tudor Gheorghe 11 și Tony Bishop 10. De partea cealaltă Vujosavljevic a marcat 30 de puncte și 11 recuperări, Calotă 17 puncte cu 9 pase decisive, Komatina 15 puncte și Randolph 12.

Cele două formații se află la egalitate, 18-18, la scorul întâlnirilor directe.

Partida va fi arbitrată de brigada formată din Marius Ciulin,  Laszlo Bukurești și Şerban Raşoga, iar comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Marius Marinescu.

 

*foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!