Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara, victorie cu echipa lui Andjelko Mandic în primul amical din Ungaria

Andreea Vlase

Andreea Vlase
14.09.2018

SCM Timișoara participă în acest final de săptămână la Felegyhazi Kupa, în Ungaria. Alb-violeții au întâlnit Naturtex SZTE Szedeák Szeged în primul meci din turneul amical, formație pregătită de Andjelko Mandic. Bănățenii s-au impus cu 81-61, câștigând toate cele patru sferturi. De la SCM a lipsit Diculescu, aflat la naționala de seniori.

Partida dintre SCM Timișoara și Naturtex SZTE Szedeák Szeged a deschis turneul amical orgaizat de KTE Duna-Aszfalt. Bănățenii s-au impus cu 81-61 în fața formației lui Andjelko Mandic. Miodrag Perisic a început partida în formula Sherwood, Randolph, Coconea, Stojadinovic și Vukosavljevic.

Timișorenii au condus pe toată durata partidei. Au marcat primele trei puncte și s-au distanțat la 10-2. La prima pauză scorul era 21-13, iar la jumătatea meciului „leii” conduceau cu 38-26. Ecartul a crescut cu cinci lungimi în a treia perioadă de joc, astfel că la ultima pauză tabela arăta 62-45. Diferența maximă a fost de 22 de puncte, 67-45 în minutul 33. Parțialul ultimului sfert a fost 19-16, iar timișorenii s-au impus la final cu 81-61.

Vladan Vukosavljevic a fost cel mai bun marcator al celor de la SCM Timișoara, ca în majoritatea amicalelor disputate în această perioadă. Pivotul sârb a contribuit cu 16 puncte și 6 recuperări. Alți doi alb-violeți au mai fost în double-digits: Sherwood Brown cu 15 puncte și Nikola Pesakovic cu 13. Pentru formația de pe Bega au mai înscris: Stojadinovic 8 puncte, Randolph 8, Komatina 7, Mocrițchi 5, Popa Calotă 4, Baciu 4 și Coconea 1 punct. Coșgheterul partidei a fost Tyrell Green, cu 21 de puncte la care a adăugat 7 recuperări.

„Leii din Banat” vor juca finala competiției sâmbătă, de la ora 17:45. Adversara va fi câștigătoarea celei de-a doua semifinale care se dispută în acest moment între gazdele de la KTE Duna-Aszfalt și Spartak Subotica.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!