Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova și-a luat antrenor de Euroligă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.07.2017

SCM U Craiova și-a numit antrenorul principal pentru sezonul competițional 2017/2018. Rami Hadar este noul tehnician al formației din Băniei. El sosește la Craiova după ce în sezonul trecut a pregătit două forțe din Israel, Maccabi Tel Aviv și Hapoel Tel Aviv.

În vârstă de 50 de ani, Rami Hadar și-a început cariera de antrenor în sezonul 1993/1994. El a antrenat până acum acum doar în țara natală, Israel. Pe 22 octombrie 2016, Hadar a fost numit antrenor principal la Maccabi Tel Aviv după demiterea lui Erez Eldestein. Maccabi a renunțat la Hadar pe 16 decembrie, după trei înfrângeri la rând în Euroligă. La începutul anului 2017 antrenor a semnat cu Hapoel Tel Aviv, echipă alături de care a încheiat sezonul. Rami Hadar este primul antrenor din istorie care le-a pregătit în același sezon atât pe Maccabi cât și pe Hapoel Tel Aviv.

În cariera sa, Rami Hadar a mai pregătit pe Hapoel Holon, Hapol Migdal HaEmeq, Beitar Binyamina, Hapoel Givatayim, Maccabi Ashod, Maccabi Hod HaSharon, Maccabi Haifa și Hapoel Afula.

În sezonul 2012/2013, Hadar a fost alături Maccabi Haifa, când formația reușea că câștige în premieră titlul în Israel, învingând chiar pe Maccabi Tel Aviv.

Ca jucător Rami Hadar a evoluat doar în ligile inferioare din Israel.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Ciudat
    De la tipu' de anultrecut

    cu 6 ani în urmă (07.07.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Continuare
      ...care nu avea nici o legatura cu meseria de antrenor de baschet, la fostul antrenor al lui Maccabi e cale lunga.

      cu 6 ani în urmă (07.07.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Wow!
    Sunt impresionat! Felicitari craiovenilor pentru aceasta mutare! Sa fi dat de o mina de aur (bani mai bine zis)? Sunt curios acum ce jucători va aduce Craiova.

    cu 6 ani în urmă (07.07.2017) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Craiova
    Intortochiate sunt caile Domnului!O achizitie incredibila,prin prisma faptului ca o minte obisnuita sa gestioneze echipe la nivele superioare,poate face o selectie a jucatorilor echilibrata si realista.De asta e bine ca au adus prima data antrenor f.bun.Inspiratie si inteligenta in formarea echipei!

    cu 6 ani în urmă (09.07.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!