Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova – SCM Timișoara, singura serie din primul tur al playoff-ului care a ajuns în meciul 5

Eduard Popa

Eduard Popa
05.05.2019

SCM U Craiova – SCM Timișoara, singura serie din primul tur al playoff-ului care a ajuns în meciul 5

craiova timisoara meciul 5 baschet

SCM U Craiova va primi luni, pe teren propriu, vizita celor de la SCM Timișoara, în partida a cincea a duelului din prima serie de playoff din Liga Națională de Baschet Masculin.

Scorul în această serie este 2-2, după ce bănățenii au reușit să rămână „în viață” vineri, în urma victoriei obținute contra oltenilor, scor 96-78. Brandon Randolph (27 de puncte, 6 pase decisive) și Vladan Vukosavljevic (26 de puncta, 11 recuperări) au fost principalii artizani ai victoriei obținute de Timișoara în meciul 4.

De partea cealaltă Porter Troupe a avut o serie extrem de bună împotriva Timișoarei. Veteranul american a avut o prestație excelentă în toate cele patru partide de până acum, având medii de 17 puncte, 5,8 recuperări și 3 pase decisive, cu 54,5% de la 3 puncte! Troupe a fost ajutat în meciurile câștigate de Goran Gajovic (17 puncte în meciul 2, 20 de puncte și 11 recuperări în meciul 3) și Mo Curry (18 puncte în meciul 2, 22 de puncte în meciul 3).

Rezultatele din seria SCM U Craiova – SCM Timișoara:

Meciul 1 (disputat la Craiova): 69-71 pentru Timișoara
Meciul 2 (Craiova): 88-72 pentru Craiova
Meciul 3 (disputat la Timișoara): 78-90 pentru Craiova
Meciul 4 (Timișoara): 96-78 pentru Timișoara.

Partida 5 se joacă luni, 6 mai, de la ora 18:00, pe Digi Sport 3.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!