Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova a început pregătirile pentru sezonul 2017/2018

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.08.2017

SCM U Craiova s-a reunit în cursul zilei de ieri, 23 august, în Sala Polivalentă din Bănie. La prima ședință de pregătire susținută de Rami Hadar au fost prezenți următorii jucători: Earl Watson, Jamar Samules, Nicholas Novak, Cristopher Greene, Ivan Siriscevic, Vladislav Solopa, Iulian Orbeanu, Maxim Kikos, Ionuț Berceanu şi Tudor Fometescu.

Ivan Siriscevic și Nicholas Novak sunt ultimele transferuri efectuate de clubul din Bănie, în lotul de jucători aflându-se astfel 6 jucători străini. Ivan Siriscevic este cunoscut baschetului românesc după ce a evoluat în trecut la BC SCM Timișoara. În vârstă de 30 de ani, jucătorul croat a jucat în stagiunea precedentă la KK Sibenik, unde a avut medii statistice de 13.2 puncte, 4.2 recuperări și 1.7 pase decisive. Nick Novak are 27 de ani, este un jucător de poziția 1-2 și vine din Portugalia de la Ovarense. În sezonul precedent el a înregistrat cifre de 20.1 puncte, 5.8 pase decisive și 4.0 recuperări.

Estonianul Martin Paasoja va sosi la Craiova în zilele următoare. El a participat în această vară alături de echipa națională a țării sale în preliminariile pentru calificării la FIBA World Cup.

La finalul primului antrenament, antrenorul Rami Hadar a oferit o sucrtă declarație, prima de când se află în funcția de antrenor la Craiova:

„Am ales Craiova pentru că este un proiect care m-a atras și unde știu că baschetul este foarte iubit. Mă bucur că am ales Craiova, este un oraș frumos cu interes pentru baschet și spectacol, cu fani, de care avem nevoie și îi așteptăm permanent să fie alături de noi. Îi asigur că vom face tot posibilul să îi mulțumim”, a spus tehnicianul israelian.

 Din informațiile noastre, formația din Bănie va renunța la serviciile lui Mihai Gavrilă și Iulian Corneanu. Cei doi au fost printre primii jucători anunțați în această vară de SCM U Craiova.

5 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    T.B
    E bine totusi domnilor de la T.B, ca a-ti informat audienta,d espre sosirea la Craiova a inca doi jucatori importanti dupa o saptamana !!!Se pare ca pt domniile voastre, importante sunt stirile legate de anumite echipe,restul fiind iobagii campionatului.Ce parere aveti despre noua echipa a Craiovei,vreun comentariu,ceva....asta ca sa salvam aparenta de echidistanta de care ar trebui sa dati dovada.Se pare ca jucatorii fara o mentalitate profesionista,nu mai au loc in echipa si asta datorita unui antrenor valoros.Aaaaaa.....!!!!!

    cu 6 ani în urmă (24.08.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Craiova
    Este o necunoscuta totala. Nici nu putea fi altfel având în vedere ca este practic o echipa noua 100%. Eu am încercat sa urmăresc jucătorii lor noi și câțiva dau bine în statistici (în special Siriscevici, Novak și Passoja), romanii sunt decenti spre ok, însă cred ca mult va conta cât de bine va fi inchegată echipa. Și aici intervine antrenorul, care oricum are un CV de mare greutate. Despre Craiova s-ar putea vorbi după vreo 4-5 meciuri oficiale. Bafta!

    cu 6 ani în urmă (24.08.2017) Raspunde
  • tzontzolino :

    greu
    Sper sa nu fie asa dar sa nu pateasca ca Pitesti acum 2 ani. Antrenor strain cu CV bun, lot total nou si ne-am batut la retrogradare pana in ultima etapa.

    cu 6 ani în urmă (25.08.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      ...
      Dar nu cumva acum 2 ani ați avut și penalizarea aia? Mai degrabă aia v-a tras în jos atunci.

      cu 6 ani în urmă (25.08.2017)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    METEHNE VECHI
    Echipa 100% noua.
    Pana sa se omogenizeze echipa vor aparea problemele clasice (inadaptarea unora, accidentarile, eliminarile, conflictele, arbitraje blatuite care induc nervozitate, parasirea echipei, etc.).
    Inca un sezon ratat...

    cu 6 ani în urmă (25.08.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!