Stiri Vulturi

SCM U Craiova a învins România la Arena de Baschet

Eduard Popa

Eduard Popa
12.09.2018

Naționala de baschet masculin a României a pierdut în al doilea meci de pregătire dinaintea startului precalificărilor pentru Euro în compania celor de la SCM U Craiova, scor 78-72.

Vulturii au început în formula Watson, Kuti, Paliciuc, Olah și Căţe. De partea cealaltă, Craiova a început cu Holland, Troupe, Gajovic, Popa și Boone. România a câștigat primul sfertu cu 26-16, dar le-a pierdut pe toate celelalte cu 21-23, 13-18 și 13-21.

Cel mai bun marcator al României a fost Emi Căţe, cu 20 de puncte, urmat de Bobe Nicolescu și de Nandor Kuti, fiecare câte 10 puncte. 

De partea cealaltă, 5 jucători au reușit să înscrie cel puțin 10 puncte, cu Igor Mijajlovic fiind cel mai bun marcator, cu 13 puncte.

Statistica detaliată a partidei:

statistica romania craiova baschet

Marți, România a disputat un prim amical la Arena de Baschet, câștigat cu 108-73 în fața celor de la Athletic Constanța. Partidă disputată fără spectatori. Pentru vulturi urmează duelul de pe 16 septembrie, în compania Macedoniei. 

Asta în timp ce Craiova va juca joi împotriva celor de la CSU Sibiu.

*foto: facebook FRB

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    poate mi-a scapat mie,
    dar care este motivul lipsei lui Moldoveanu de la lot ? In amicalul de la Mures a lui U-BT ajucat ! Daca nu mai are valoare de nationala inseamna ca U-BT a luat o mare tzeapa :))

    cu 5 ani în urmă (13.09.2018)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Poate
      Costescu a vrut sa concetreze atentia pe Emi Cate la pozitia 4 astfel incat sa poata juca olah pe 5, in ecuatia asta Moldoveau era poate in plus, eu nu ii neg valoarea dar de ceva vreme nationala il are pe Emi pilon de rezistanta, oricum e cel mai bun roman, double-double indiferent de adversar, ca e Croatia ca e Italia

      cu 5 ani în urmă (13.09.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!