Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova a învins Timba, scor 85-71

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.11.2013

SCM U Craiova a învins pe BC Timba Timișoara, scor 85-71, într-un meci contând pentru etapa a 8-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14.

Pe sferturi: 24-13, 23-18, 22-13, 16-27.

Remarcați
Craiova - Popescu 14 puncte, 9 recuperări, Bureau 14 puncte, 7 recuperări, Dzambic 8 puncte, 7 pase decisive
Timba - 22 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, Florveus 17 puncte, 8 recuperări, Pătru 11 puncte, 6 recuperări.

Craiova are 4-4 la general, iar Timba ajunge la 1-7.

Revenim cu amănunte!

___

SCM U Craiova conduce pe Timba Timișoara după 20 minute de joc într-un meci contând pentru etapa a 8-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin, scor 47-31. Pe sferturi: 24-13, 23-18.

Remarcați
Craiova - Dzambic 8 puncte, Sokk 7 puncte, Popescu 7 puncte, 7 recuperări
Timba - Florveus 9 puncte, 4 recuperări, Pătru 8 puncte, Bridgewaters 4 puncte, 4 pase decisive.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Despe meci
    si nimic mai mult. Un meci fara istoric, diferenta foarte mare intre cele doua echipe dar totusi vreau sa punctez anumite aspecte pe care ue le-am vazut de la TV:
    - public putin si apatic in Polivalenta, e adevarat a fost un meci cu Timba dar totusi...
    - In prima repriza Craiova a avut doar 6 asisturi ceea ce confirma jocul eminamente individualist al jucatorilor
    - Sokk a reusit un capac
    - Mi se pare jenant ca Mocanu sa joace 16 min (nu am nimic cu el dar are 36 ani) iar Gavrila 3 min iar ceilalti doi tineri un minut jumate. Daca acuma nu ii joci atunci cand?
    - Faptul ca ti-ai propus 100 de puncte in acest meci (victoria fiind implicita) reprezinta o desconsiderare a adversarului care in multe cazuri e intoarce imotriva ta.

    cu 10 ani în urmă (16.11.2013)
    • SCM "U" Craiova DanCraciun:

      Raspunsuri
      Galeria care e mai galagioasa de obicei e acum ocupata mai mult cu fotbalul (deplasari in Grecia / la Bistrita), de aia a fost cam liniste

      Grosul spectatorilor ma indoiesc ca stiau faptul ca Timba nu e o echipa competitiva si victoria o sa fie formalitate. Mai degraba publicul si-a cam pierdut increderea in echipa dupa 4 infrangeri la rand.

      Probabil s-a ales o victorie reconfortanta, de moral, in detrimentul folosirii tinerilor ce ar fi adus un scor mai strans

      cu 10 ani în urmă (16.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Slab!
      Nu jucam nimic!

      Mai mult turca decat baschet,daca si cu Timba ne suna sirena de 24 sec(de 2 ori),ratam de langa cos de NNNNNNNNNN+1 ori,jucam cu Bureau,Sokk,Dzambic,Seals toti cu peste 25min in teren si peste 2 saptamani o sa spunem ca sunt obositi.....nu mai intelegem nimic!

      Seals n-avea niciun chef de joc,in 25min a dat 6pcte,cu chiu cu vai,de-abia isi tara picioarele,dar cine sa-l schimbe?....Nisic?....el ii pregatea pe Gavrila,Damian si Ciotlaus sa intre proaspeti in prelungiri!

      cu 10 ani în urmă (16.11.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Drexler
    Perfect adevarat.

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Craiova
    In privinta publicului nu-i la mijloc nimic legat de fotbal sau eminamente de rezultat(echipa locala de volei masculin este vicecampioana in exercitiu,a invins ieri campioana intr-o atmosfera PENIBILA,de 2-300 de spectatori,dupa care la modestul meci cu Timba au venit totusi 1500 de spectator!!!),este vorba de faptul ca s-a simtit MINTIT,PACALIT,FOLOSIT,ori in asemenea conjunctura favorabila sa te prezinti atat de jalnic este ceva IMPARDONABIL!(propos,de mai bine de o saptamana lumea astepta rezultatul amanuntitelor analize si marile decizii strategice de corectare a situatiei,din nou praf in ochi...)
    Echipa joaca in continuare lamentabil,atat fara orizont,cat mai ales(si asta e cel mai dureros)fara dorinta,implicare,tragere de inima. La "dificilul" meci cu Timba Mocanu aduna 17 minute,iar cei 3 tineri din lot 5 minute toti impreuna...In acest fel nu exista nici cea mai mica sansa de redresare pana la sfarsitul turului si tare mi-e teama ca nici apoi,daca nu se schimba ceva fundamental in abordare pana atunci(dar vom mai vorbi despre asta...)Deocamdata ramanem doar cu sperantele din suflet...

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!