Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova a câștigat turneul amical pe care l-a găzduit

Eduard Popa

Eduard Popa
21.09.2017

cupa craiovei craiova phoenix

SCM U Craiova a câștigat ultimul meci din cadrul turneului amical „Cupa Craiovei”, scor 109-76, în fața celor de la Phoenix Galați.

Dacă până la pauză băieții lui Florin Nini au putut ține pasul cu gazdele, scorul fiind 48-39, în a doua repriză gazdele nu le-au mai acordat nicio șansă moldovenilor.

Ivan Siriscevic a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu 23 de puncte, în timp ce Earl Watson a adunat 18 puncte și 9 recuperări. De partea cealaltă, Miller a înscris 20 de puncte pentru gălățeni, cu 6/7 de la trei puncte, iar Pavlovic a adunat 13 puncte.

SCM U Craiova reușește astfel să câștige Cupa Craiovei, după ce în prima zi a competiției învinsese fără drept de apel pe Dinamo, scor 108-47. În celălalt meci al competiției, disputat ieri, Phoenix Galați trecuseră de alb-roșii, scor 79-64. 

*foto: sportuldoljean.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!