Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova a pierdut două partide amicale în Bulgaria

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.09.2018

SCM U Craiova a susținut două partide de verificare în Bulgaria, în compania celor de la Levski Sofia. Meciurile s-au desfășurat luni, 10 septembrie, respectiv marți, 11 septembrie 2018 iar câștig de cauză a avut de fiecare dată formația de la sud de Dunăre.

Prima partidă de la Sofia a fost una la descreția bulgarilor și câștigată la final cu scorul de 80-58. În jocul secund, Craiova a fost aproape de victorie. Oltenii au făcut o prima repriză mai bună, în special în sfertul secund iar la pauză scorul era 34-27 în favoarea echipei din România. Sfertul trei a fost câștigat la limită de trupa lui Aco Todorov, dar un parțial de 21-11 pentru Levski le-a adus bulgarilor victoria, 64-62 la final.

De notat este faptul că Levski Lukoil Sofia a început oficial sezonul 2018/2019. Bulgarii au câștigat SupeCupa din țara lor după ce au învinspe Rilski Sportist cu scorul de 102-80. Bozhidar Avramov de la Levski, Ousmane Barro și Tony Gugino de la Rilski sunt foștii jucători din LNBM care s-a duelat în SuperCupa Bulgariei 2018.

SCM U Craiova își continuă seria de foc din aceste zile ale presezonului. Oltenii vor juca alte două meciuri amicale la București și va bifa patru partide în tot atâtea zile. Programul oltenilor la București este următorul:

Miercuri (12.09), ora 19:00, vs România
Joi (13.09), ora 16:00, vs CSU Sibiu

foto: bgbasket.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!