Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova câștigă la Galați și încheie pe 7 prima fază a sezonului regulat din LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.03.2018

SCM U Craiova a câștigat derby-ul din partea a doua a clasamentului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Oltenii au câștigat partida din ultima a primei faze a sezonului regulat de pe terenul lui Phoenix Galați cu scorul de 102-82. După acest rezultat Craiova încheie prima parte a sezonului regulat pe poziția a 7-a, în timp ce echipa de la Dunărea se află cu un loc mai jos.

Echipa condusă de Rami Hadar a început în forță partida din Sala Dunărea, cu un parțial de 8-0. Gazdele au echilibrat situația până la mijlocul actului inaugural când veneau la doar două posesii în spatele adversarului. Mikulic și Siriscevic aveau să-și țină echipa în față, 21-15 după 10 minute de joc. Echipa gazdă a început mai bine sfertul doi și după 3 minute de joc din acest Hadzifezovic își ducea echipa pentru prima dată în avantaj, 27-26. După jumătatea sfertului frâiele jocului au fost preluate din nou de oaspeți, care își asigurau un avantajul la intrarea la cabine, scor 50-42. Ivan Siriscevic a revenit de la cabine foarte montat și a fost artizanul desprinderii oltenilor, care s-au dus la 17 puncte după o triplă a croatului. Diferența a crescut și mai mult, după ce echipa gazdă a rămas blocată la 49 de puncte. Gugino, Threatt și Miller au mai „îndulcit” deficitul echipei gazde pe final de sfert trei, unul la finalul căruia însă tabela indica scorul de 78-58 pentru echipa vizitatore. În ultimul sfert Craiova și-a continuat marșul ofensiv, iar Phoenix a trebuit să se recunoască învinsă cu un categoric 102-82.

Ivan Siriscevic a fost din nou vioara întâi pentru Craiova, cu 27 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. Nemanja Aleksandrov a strâns 23 de puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă. S-au mai remarcat: Ivan Mikulic – 18 puncte, 8 pase decisive și 6 recuperări, Lamarcus Reed – 13 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive și Jamar Samuels – 10 puncte și 8 recuperări.

Jarvis Threatt a fost cel mai bun marcator de la gazde cu 24 de puncte. William Artino a reușit 14 puncte și 7 recuperări, în timp ce Tony Gugino și Sead Hadzifezovic au marcat câte 13 puncte fiecare.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!