Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova debutează în noul sezon al LNBM cu o nou-promovată

Eduard Popa

Eduard Popa
07.10.2017

scm u craiova politehnica iasi

SCM Universitatea Craiova va debuta astăzi în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin, pe teren propriu, în compania celor de la Politehnica Iași.

Oltenii vin după două partide spectaculoase în compania celor de la BC Timișoara, în primul tur al Cupei României. Craiovenii au ratat calificarea în Final Eight, după ce au pierdut pe teren propriu, scor 82-76, și au câștigat în deplasarea de pe malul Begăi cu 105-103. Ivan Siriscevic a reușit 38 de puncte la capătul unei prestații formidabile, în timp ce Nick Novak a adunat 23 de puncte în 17 minute, cu 22 de puncte în ultimul sfert.

De partea cealaltă Poli Iași și-a amânat debutul din cauza unor probleme de infrastructură. Ieșenii ar fi trebuit să desfășoare partidele din primul tur al Cupei cu Timba Timișoara, dar cele două meciuri au fost amânate pentru 18 și 25 octombrie. Pe partea sportivă, moldovenii au impresionat prin aducerea căpitanului naționalei Georgiei, Giorgi Tsintsadze, jucător care a fost titular la EuroBasket 2017.

Duelul de astăzi reprezintă doar al cincilea meci dintre cele două combatante. Craiova conduce la întâlniri directe cu scorul de 3-1. Ultima partidă disputată între cele două formații a avut loc în data de 17 februarie 2012 și a revenit craiovenilor cu 79-65. Iașiul a câștigat o singură dată, 94-90, pe 14 ianuarie 2011.

Partida va fi arbitrată de Bogdan Podar, Istvan Bertalan și Cristian Trofim.

Meciul se va disputa în Sala Polivalentă din Craiova sâmbătă, de la ora 19:00.

*foto: sportuldoljean.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!