Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova i-a găsit înlocuitor lui Goran Martinic

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.03.2018

SCM U Craiova a transferat un fundaș care să acopere plecare lui Goran Martinic. Formația din Bănie a obținut semnătura lui Ivan Mikulic. Jucătorul croat a fost legitimat de SCM U Craiova și apare în lista echipei de pe site-ul oficial al Federației Române de Baschet.

Ivan Mikulic s-a născut pe 13 iunie 1991 la Zadar, Croația. El măsoară 1.91 metri și evoluează pe pozițiile 1-2. Ultima echipă pentru care a evoluat este BC Siroki din prima ligă a Bosniei și Herțegovinei. El a jucat 21 de partide în actualul sezon competițional și a avut medii statistice de 7.9 puncte, 2.4 recuperări și 2.4 pase decisive în 21 de minute petrecute pe parchet.

În cariera sa, Ivan Mikulic a mai evoluat pentru KK Krizevci, KK Zabok, KK Dubrovnik, KK Zadar, KK Alkar, Hopsi Polzela, Kutaisi, BK Iskra Vit și JBC Brno.

Ivan Mikulic va avea misiunea să-l înlocuiească la Craiova pe Goran Martinic, cel care a decis să plece în Ungaria. Croatul ar putea debuta pentru formația din Bănie chiar în jocul de astăzi în fața lui Dinamo București.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    ALTA PARNAIE !!!!!!!!!!
    Dupa cum se poate vedea si legati la ochi, observam ca Tomita a adus in batatura alta parnaie. Intrebarea este de ce ? Ori cu el ori fara el tot aia e. Dar daca vrem nea parat sa sugem niste bani trebuie sa avem acoperirea necesara. Si astfel apare necesitatea.....
    In rest se va convinge lumea cu siguranta ca avem din nou dreptate. Din pacate.....

    cu 6 ani în urmă (03.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!