Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova joacă în Bănie cu Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
09.01.2018

scm u craiova phoenix

Sezonul baschetbalistic continuă după numai trei zile de pauză pentru SCM U Craiova și Phoenix Galați. Cele două echipe se vor înfrunta în restanţa din etapa a XI-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Cum Sala Polivalentă din Bănie este un șantier deoarece se montează suprafața de joc pentru meciul de handbal feminin din Cupa EHF, meciul dintre SCM U Craiova şi Phoenix se va juca în sala Ion Constantinescu, miercuri 10 ianuarie, de la ora 19.30.

Cele două echipe au obținut rezultate contradictorii în primele jocuri pe care le-au disputat în acest an. Oltenii au învins pe teren propriu pe BC Mureș, scor 84-69, în timp ce gălățenii au cedat la Târgu Mureș, scor 85-78. SCM U Craiova conduce cu 5-1 la duelurile directe. Singura victorie gălățeană datează din 14 ianuarie 2017 când Phoenix s-a impus acasă la limită, scor 83-82.

Situația din clasament a celor două combatante se prezintă astfel: SCM U Craiova 16 p (5/6) – locul 8 respectiv Phoenix Galați 17 p (6/5) – locul 7.

Partida va fi condusă de arbitrii Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban, Cristian Trofim iar comisar FRB a fost desemnat Zoltan Raduly.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!