Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova o conduce pe BC Timba Timișoara la pauză

Dan Oancia

Dan Oancia
28.03.2015

SCM U Craiova a primit vizita retrogradatei BC Timba Timișoara în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. După primele două sferturi oltenii se află în avantaj, scor 45-38.

Fără a emite pretenții la play-off, craiovenii au început mai bine jocul și au controlat primul sfert pe care l-au terminat în avantaj, scor 26-17. Bănățenii au redus din cele 9 puncte diferență dintre cele două grupări și au câștigat sfertul secund cu 19-21, astfel că la pauza mare scorul a fost 45-38.

Vom reveni cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!