Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova obţine o victorie categorică la Timișoara

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
13.01.2018

timba scm u craiova

Timba Timișoara a suferit o înfrângere usturătoare pe teren prorpiu contra SCM U Craiova, scor 101-74, într-un meci care contează pentru etapa a XIV-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Dan Ionescu i-a trimis în teren pe Naylor, Lazăr, Tamas, Medgyesy și Reljic. De partea cealaltă, SCM U Craiova a început cu Martinic, Siriscevic, Aleksandrov, Samuels și Vîrna.

Pentru Timba Timișoara meciul a început la jumătatea primului sfert, atunci când au reușit să înscrie primele 2 puncte prin Pavle Reljic, însă până atunci oltenii reușiseră un run de 16-0. SCM U Craiova a dominat în totalitate prima jumătate a partidei, iar la pauza mare avea un avantaj de 26 de puncte.

La întoarcerea de la vestiare SCM U Craiova și-a continuat  recitalul, iar gazdele nu au avut nicio șansă de revenire. Înaintea ultimului sfert, oaspeții aveau în continuare un avantaj liniştitor, scor 83-48, iar în actul final au reușit să depășească borna de 100 de puncte și să stabilească scorul final, 101-74.

Craiovenii au dominat meciul pe tot parcursul său, reușind 15 aruncări din spatele semicercului și nu mai puțin de 42 din spațiul de 3 secunde.

Jamar Samuels a fost omul meciului pentru SCM U Craiova, cu 20 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +29. De partea cealaltă, Pavle Reljic a reușit 33 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

Punctele victoriei au fost înscrise de Jamar Samuels 20, Goran Martinic 17, Ivan Siriscevic și Martin Passoja câte 16 fiecare, Iulian Orbeanu 9, Maxim Kikos 7, Ionuț Berceanu 5, Nemanja Aleksandrov și Nick Novak câte 4 fiecare și Radu Vîrna 3. Pentru Timba Timișoara au marcat Pavle Reljic 33, Cameron Naylor 21, Mario Lazăr 8, Liviu Rotariu 4, Gheorghe Balmuș 3 și Robert Medgyesy 2.

În următoarea etapă, SCM U Craiova va primi vizita celor de la BCM U Pitești, iar Timba Timișoara va juca în deplasare la Phoenix Galați.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!