Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova pierde și al doilea amical din Bulgaria

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.09.2018

SCM U Craiova a pierdut un nou meci amical desfășurat în Bulgaria. Echipa antrenată de Aleksandar Todorov a pierdut în fața celor de Beroe, la 24 de ore după înfrângerea cu Rilski Sportist, un meci care s-a încheiat după doar 35 de minute de joc.

În meciul cu Beroe, SCM U Craiova a reușit un joc mai bun în primul sfert, după care încet, încet a cedat inițiativa. Bulgarii au câștigat următoarele trei sferturi, pentru a se impune la final cu scorul de 78-69, pe sferturi 15-20, 24-13, 18-16, 21-20.

Igor Mijajlovic a fost cel mai bun oltean cu 12 puncte și 4 recuperări. Jason Boone a înregistrat 10 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive iar Porter Troupe a terminat tot cu 10 puncte plus 6 pase decisive și 2 recuperări. Goran Gajovic a marcat 8 puncte, Holsey - 8, Casale - 8, Popa - 7, Ionescu - 5 și Iliescu - 1. Au mai Ionuț Berceanu și Rian Holland.

Pentru Beroe a evoluat Pavel Marinov, fost jucător în LNBM, care a totalizat 7 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări.

SCM U Craiova va reveni în România, unde va juca un turneu amical la care vor mai pariticipa CS Dinamo Știința București, BCM U Pitești și Akademik Plovidiv.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!