Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova primește vizita celor de la CSA Steaua

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
11.12.2018

SCM U Craiova și CSA Steaua se reîntâlnesc pentru restanța din etapa cu numărul 1, miercuri începând cu ora 18.00 în sala Polivalentă din Craiova. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 4.

Gazdele vin după o victorie clară în fața bucureștenilor de la CS Dinamo Știința, scor 76-69. Mo Curry a fost cel mai bun jucător al oltenilor, cu 20 de puncte, o recuperare și 5 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +19.

De partea cealaltă, CSA Steaua vine după o înfrângere suferită pe terenul campioanei en-titre, care a luptat să obțină revanșa pentru meciul din tur. Zarko Djuric și a trecut în cont 16 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +21.

În partida tur, SCM U Craiova a câștigat pe terenul celor de la CSA Steaua București în etapa a 8-a din grupa valorică a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Oltenii s-au impus cu scorul de 72-65 în meciul desfășurat în Sala Mihai Viteazul din București. Craiova a dominat prima parte a meciului și inclusiv startul sfertului trei când înregistra un avantaj maxim de 25 de puncte. A urmat o perioadă de 15 minute în care a marcat doar 10 puncte și gazdele au putut reveni în joc. Elevii lui Sasa Ocokoljic au ratat 5 libere extrem de importante în ultimul minut și jumătate al partidei și nu au mai putut emite pretenții la o răsturnare de scor spectaculoasă.

Aleksandar Radukic a fost MVP-ul partidei cu 17 puncte, 14 recuperări și o pasă decisivă. Morris Curry a adăugat și el 17 puncte plus 3 recuperări și 2 pase decisive. Porter Troupe a contribuit cu 14 puncte iar igor Mijajlovic cu 10.

Skylar Spencer a terminat și el în double-double, 16 puncte și 10 recuperări. Aleksandar Vlahovic a semnat 14 puncte iar Ante Delas 10.

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 20 de ori, iar steliștii conduc detașat la general cu 13-7.

 

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!