Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova se impune în fața celor de la Phoenix Galați

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
10.01.2018

scm u craiova phoenix galati

SCM U Craiova a câștigat la o diferență de 9 puncte partida restanță din etapa a XIa a LNBM, în companía celor de la Phoenix Galați, scor 93-84.

Oltenii au început meciul cu Vîrna, Martinic, Siriscevic, Samuels și Aleksandrov. De partea cealaltă, Florin Nini i-a trimis în teren pe Miller, Petrișor, Gugino, Pavlovic și Măciucă.

SCM U Craiova a pornit partida cu dreptul și în minutul 4 avea un avantaj de 8 puncte, scor 12-4. Până la sfârșitul primului sfert, gălățenii au reușit să reducă din handicap și să ajungă la -6. Elevii lui Florin Nini au revenit în joc în următorul sfert și au trecut în avantaj înaintea intrării la vestiare, scor 47-42.

Partea a doua a meciului a fost dominată de olteni, care au reușit să întoarcă scorul și în final să-și asigure victoria pe teren propriu, scor final 93-84.

Omul meciului pentru craioveni a fost Goran Martinic, care a reușit un double double cu 22 de puncte și 13 pase decisive, la care a mai adăugat 7 recuperări, toate acestea pentru un indice al eficienței de +31. De partea cealaltă s-a remarcat Tony Gugino, cu 24 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive.

Punctele victoriei au fost marcate de Goran Martinic 22, Ivan Siriscevic 21, Jamar Samuels 20, Nemanja Aleksandrov 16, Radu Vîrna 6, Ionuț Berceanu 4, iar Martin Passoja și Maxim Kikos câte 2 fiecare. Pentru Phoenix Galați au înscris Anthony Gugino 24, Sead Hadzifezovic 17, Philip Miller 13, Tudor Sabău 12, Dragoș Andrei 7, Ernests Kalve 6 și Marko Pavlovic 5.

În următoarea etapă a LNBM, SCM U Craiova se va deplasa pe terenul celor de la Timba Timișoara, iar Phoenix Galați va juca în deplasare la BCM U Pitești.

*foto: Sportul Doljean

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Banca tehnica......
    In continuarea "strategiei"din acest an avem acelasi status-quo pe banca: Rami se intoarce (deocamdata se intalneste prin cluburi noaptea cu jucatorii), Todorov se face ca sta pe banca si arbitrii se fac ca nu il vad, iar echipa este condusa de DIPLOMATUL (adica expertul cu multe diplome) ION si din umbra vegheaza GARLEANU.
    La toata increngatura asta se adauga si evidenta lipsa de valoare a cel putin doi jucatori (numitii NOVAK si PAASOJA) care incaseaza sume frumusele batandu-si joc de acest sport.
    Si peste toti managerul ne spune ca este bine, ca totul este in grafic si asa cum s-a dorit.
    Problema este numai ca s-a dorit mediocritate, ca altfel nu apareau niste maimutoi pe aici, nici macar la stransul gunoiului,,,,,

    cu 6 ani în urmă (11.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!