Stiri Cupa României Masculin

SCM U Craiova se impune în partida tur cu BCM U Pitești

Paul Olar

Paul Olar
28.09.2016

SCM U Craiova a câștigat partida tur a maneșei cu BCM U Pitești. Băieții lui Vladimir Vuksanovic au învins în deplasare pe BCM U Pitești, scor 81-77.

Argeșenii au înscris primele patru puncte ale confruntării, însă Craiova a revenit și a egalat la șase prin intermediul lui Filip Sepa. Combatantele au mers cap la cap, astfel că primul sfert s-a încheiat la scorul de 20-17. Disputa a fost echilibrată și în actul secund, cea mai mare diferență de scor fiind înregistrată în minutul 19, când Marko Marinovic a marcat pentru 34-40.

SCM U a fost o idee mai inspirată și în partea secundă. Jamar Abrams și Will Paul și-au dus colegii în două rânduri la șapte puncte distanță de adversari, după coșuri izbutite din spatele arcului de cerc. Alexandru Negut a închis însă sfertul trei, tot de la mare distanță, 59-59.

Ultimul act a fost decisiv pentru trupa antrenată de Vladimir Vuksanovic. Moldoveanul Vladislav Solopa și-a distanțat formația la șapte lungimi, 62-69. Peste câteva minute, Marko Marinovic a pus-o pe Craiova în postura de câștigătoare, din moment ce tabela indica 67-78, cu 3 minute rămase din meci. Piteștiul a alergat după egalare și a reușit doar să își facă viața mai ușoară în retur. 

Jamar Abrams a izbutit un nou meci mare, cu 23 de puncte, 5 recuperări și o intercepție. Marko Marinovic a contribuit prin 17 puncte, 6 pase decisive și 2 recuperări. Will Paul a ieșit în evidență prin 14 puncte și 7 recuperări.

În replică, Pavel Marinov a strâns 17 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Tomislav Gabric a adăugat 16 puncte și 3 recuperări, în timp ce Myck Kabongo a încheiat partida cu 15 puncte, 7 pase decisive și 6 recuperări.

*Foto: Ionuț Greere/sportuldoljean.ro

11 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova blackworld94 :

    Felicitari
    Felicit jucatorii pentru victoria de azi. Cred cu tarie, ca daca vom aduce cel de-al 5-lea strain, avem asigurata ultima pozitie de play off.

    cu 7 ani în urmă (28.09.2016)
    • SCM "U" Craiova blackworld94:

      Strain
      La pozitia 5.

      cu 7 ani în urmă (28.09.2016)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Slabi!
    Sa te bata Craiova acasa, sa te conduca tot meciul, in 4 jucatori straini, e rusinos! La fel ca anul trecut avem un staf foarte mare si lot subtire. Stancut foarte slab, nu stiu de ce Negut, Chirof nu primesc deloc sanse. Marinov foarte dezordonat in joc. Mladenovici si Hunter trebuiau sa faca diferenta azi, sa profite de faptul ca SCM Craiova nu au avut un jucator strain la pozitia 5. Jocul echipei e clar ca nu merge, dupa meciul de la Oradea s a spus ca de vina a fost oboseala... La fel ca anul trecut s-a mers pe jucatori tineri in locul celor experimentanti. Pacat de suporterii care vin la sala meci de meci!

    cu 7 ani în urmă (28.09.2016)
    • SCM "U" Craiova Nkw:

      .
      Ce e asa rusinos sa te bata SCM U Craiova ? Cine sunteti voi, Real Madrid ? In afara de sezonul 2014-2015, v-am cam batut pe unde v-am prins. Cu tot cu problemele noastre financiare, buget super-low, probleme de lot, cred ca inca mai putem face o figura frumoasa, pentru ca asta e spiritul aici, in Craiova !

      cu 7 ani în urmă (29.09.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      Nunta și înmormântare
      Așteaptă măcar sa vezi returul! Părerea mea e ca ne-am autodepășit, și asta nu prea reușești de fiecare data! A contat obligativitatea celor 2 romani în teren si, chiar și asa, cred ca va fi un meci extrem de greu în Polivalenta!

      În Campionat, o sa vedeți ca este cu totul alta poveste!!! Dar cine știe? Poate se confirma zvonul cu Burlacu și Hargrove....și atunci, se schimba RADICAL planurile....
      Doamne Ajuta!

      cu 7 ani în urmă (29.09.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      DA
      Foarte corect punctat!Nu stiu insa cum iti poti imagina ca s-ar putea reintoarce Hargrove si Burlacu,jucatori cu salarii foarte mari,in conditiile in care nu au mai putut sustine decat un strain cu salariu mare,respectiv nici macar 5 straini.Desi m-a dezamagit rau de tot la final Burlacu,ipoteza ar fi foarte frumoasa,am termina pe 3 fara probleme,suprematia campionatului fiind acest sezon exclusiv o afacere in doi,Oradea-Cluj!

      cu 7 ani în urmă (30.09.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      Burlacu si Hargrove
      Mbda! AM inteles ca HArgrove si-a gasit un angajament prin Suedia! Burlacu este pe bara, in continuare! Insa a mai aparut un zvon (ca deh! noi nu avem PR Dpt) destul de credibil cu inregimentarea lui Baris Aktas - venit pe filiera Burlacu! Poate, poate vine la pachet cu Catalin si, chiar in formula asta, tot e mai bine! Continui sa cred cu incapatanare ca Burlacu e un activ extrem de pozitiv la echipa! La orice echipa!
      Doamne Ajuta!

      cu 7 ani în urmă (03.10.2016)
    • SCM "U" Craiova fan Craiova:

      fara vanzatori in echipa
      Nu cred ca este un suporter care sa nu-l vrea pe Darius Hargrove inapoi. Stim toti ca nu mai este posibil sa-l aduca. Cat despre "activul extrem de pozitiv la echipa" despre care vorbesti sper sa nu mai calce vreodata in Polivalenta. El si Popescu! Craiova a fost pentru amandoi plasa de siguranta. Unii ati trecut usor cu vederea ce-au facut "veteranii" in playoff. Echipa are nevoie de un jucator la 5 nu de 2 baschetbalisti importanti care sa o saboteze. N-a mers la Ploiesti cum a visat el si acum ce? Sa mearga la echipe mari unde poate sa fie jucator-antrenor si manager! Nesimtitul!

      cu 7 ani în urmă (03.10.2016)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    echipa buna
    Dupa etapa cu Oradea mi-am spus ofurile cum ca echipa nu e chiar wow pe cat am crezut din presezon si unii mi-ati sarit in cap ca nu sunt fan, ca e doar inceputul si ca etc. Cum a spus colegul, staf cam mare, lot cam subtire si repet avem oameni fara prea multa experienta si unii cu prea multa. Pacat daca iar incept cu scuze ca eram obositi ca etc. O sa vina Oradea si Cluj dupa meciuri din doua in doua zile si o sa ne invete baschet.

    cu 7 ani în urmă (28.09.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    Abrams the best
    Bravooo!!!Cred ca este prima victorie cu adevarat a antrenorului.Ideea e ca nu cred ca putem duce campionatul doar cu 2 max 3 jucatori de valoare.Jamar este FABULOS,poate exagerez dar este cel mai complet jucator care a evoluat la noi.Returul va fi de foc chiar daca am castigat!FORZZA STIINȚA!!!

    cu 7 ani în urmă (29.09.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    @ Pitesti @ Craiova
    Imi permit sa va dau un sfat: trebuie sa va relaxati putin; ambele echipe se vor bate pentru locurile 4-6, alaturi de TM, SB, MS. Cele mai bune 3 vor urca alaturi de Oradea, Cluj si Steaua pentru partea a doua a sezonului regulat. Pentru Pitesti, dupa un presezon foarte bun, e greu sa accepti o infrangere cu Craiova (care venea dupa o evolutie foarte stearsa cu noi), dar asta e, noroc cu returul. Mie imi place regula asta in cupa cu doi romani, fara ea tinerii jucatori nu ar avea prea multe sanse.
    Craiova pe de lata parte are clar nevoie de intariri, cred eu in special la pozitia 5.

    cu 7 ani în urmă (29.09.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii