Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova va disputa 4 partide de verificare în stagiul de pregătire de la Vrsac

Ionuț Greere

Ionuț Greere
03.09.2015

Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au plecat în cursul zilei de astăzi la Vrsac, în Serbia, unde în perioada 3-10 septembrie vor efectua un stagiu de pregătire mixt - antrenamente și meciuri de pregătire.

Băieții antrenați de Oliver Popovic vor susține 4 partide de vericiare în compania unor echipe puternice. Programul jocurilor amicale este următorul:

04.09.2015, ora 19:00: S.C.M. ”U” CRAIOVA – Zenit Sankt-Petersburg
06.09.2015, ora 18:00: S.C.M. ”U” CRAIOVA – K.K. Konstantin NIȘ
08 09. 2015, ora 17:00: S.C.M. ”U” CRAIOVA – Al Wasl DUBAI
10.09.2015, ora 18:00: S.C.M. ”U” CRAIOVA – K.K. Mladost ZEMUN

Present în cadrul emisiunii Divizia Locală de la Digi 24 Craiova, Cătălin Burlacu a declarat: ” După o perioadă de pregătire fizică cu un program foarte încărcat avem o săptămână de foc în Serbia. Avem programate 4 meciuri cu echipe puternice din Europa și nu numai. Avem șansa de a ne măsura forțele cu echipe redutabile și să vedem la ce nivel suntem la momentul actual. Sunt convins că va fi un turneu foarte util în care scopul principal este de a îmbunătăți substanțial relațiile de joc și de a elimina cât mai rapid carențele din evoluția noastră.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!