Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova, victorie importantă în fața Sibiului

Ionuț Greere

Ionuț Greere
12.03.2014

Liga Națională

Etapa 20

61-50

Sala Polivalentă Craiova

14-8 Statistică 17-5

SCM Universitatea Craiova a câștigat restanța cu Atlassib Sibiu cu scorul de 61-50, la căpătul unui meci foarte echilibrat în care ambele apărări au funcționat la capacitate maximă.

Cu această victorie, trupa lui Milan Nisic urcă pe locul al șaselea cu 36 de puncte și face un pas important pentru calificare pentru al doilea an consecutive în play-off-ul Ligii Naționale. Cu toate că a pierdut, Sibiul urcă pe prima poziție a clasamentului, la egalitate de puncte cu campioana Asesoft Ploiești.

Meciul s-a decis încă din primele zece minute când craiovenii s-au distanțat la 12 puncte, 22-10. Travis Bureau a marcat primele puncte ale serii, iar Bojovic a egalat la faza următoare. Același Bureau și Sokk au dus tabela la 14-4, pentru ca Popa Calotă să marcheze în ultima secundă a sfertului. În cel de al doilea act, Craiova a punctat pentru prima dată la mijlocul acestuia prin Levar Seals de la linia de libere. Kovac a ratat toate aruncările de la distanță, iar Sibiul nu a fost capabilă să se apropie pe tabelă. Mai mult, finalul primei reprize a aparținut gazdelor care se desprind la 14 puncte diferență, 34-20 după aruncarea lui Babic. Calotă înscrie trei puncte consecutive. La pauză, 34-23.

În prima parte a sfertului trei Craiova s-a desprins la cel mai mare ecart al serii, 46-27 datorită americanului Bureau și a lui Kovac care punctează în sfârșit cu o aruncare de la distanță. Cu victoria deja în buzunar oltenii au un moment de cădere de care profită sibienii cu un parțial de 9-0.

Ultima perioadă a jocului nu a mai adus nimic important pe tabelă, iar finalul a fost trăit în picioare de cei peste 3.000 de spectatori.

De la Craiova, Levar Seals cu 18 puncte și 8 recuperări, secondat de Travis Bureau cu 15 puncte și 11 recuperări au fost cei mai buni. De partea cealaltă, Milos Bojovic cu 13 puncte și 2 recuperări, respectiv Lee cu 12 puncte și 14 rcuperări au fost remarcații sibienilor.

*Foto: Facebook SCM U Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!