Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Universitatea Craiova, galop de sănătate cu ultima clasată

Ionuț Greere

Ionuț Greere
08.03.2014

SCM Universitatea Craiova a întâlnit pe teren prorpiu formația Concordia Chijna într-un meci din etapa a XXII-a din Liga Naționale de baschet. A fost un simplu galop de sănătate pentru elevii lui Milan Nisic care au efectuat un antrenamnet util înaintea adevăratului examen, cel de miercuri cu Atlassib Sibiu.

La Craiova , Mirko Kovac a fost lăsat să se odihnească, iar în locul acestuia a evoluat bosniacul Josip Naletilic.

Nisic începe cu cinciul de bază, iar ”Legiunea” olteană calcă în picioare pe ilfoveni încă după primele 10 minute ale partidei, 38-19. A fost un sfert fantastic care i-a avut în prim plan pe Levar Seals autor a trei aruncări consecutive de trei puncte, dar și pe ”omul spectacol” Travis Bureau care a plutit peste jucătorii Concordiei pentru două slamuri care au ridicat în picioare pe cei 2000 de spectatori prezenți în tribune.

Antrenorul sârb al Craiovei a rulat întreg lotul, iar din cel de-al doilea sfert își fac apariția pe teren Andrei Damian și Viorel Mocanu care minutele care le-au fost acordate. Cei doi au conlucrat și la ultima fază a primei reprize, pentru coșul de sub panou al internaționalului de tineret al alb-albaștrilor. 62-31

Din nefericire, abia intrat pe parchet, la începutul celei de a doua reprize,  Mihai Gavrilă se accidentează la o recuperare ofensivă, acesta fiind transportat la spital pentru mai multe investigații. După primele informații gavrilă este suspect de entorsă.

”Gigantul” James Tyler a fost la un pas să marcheze un coș de trei puncte care cu siguranță ar fi intrat în istorie, în ultimul sfert al partidei.  De altfel, Tyler a punctat cu o aruncare care i-ar face invidioși pe oricare baschetbaliști din România.

 Travis Bureau a fost și de data aceasta cel mai bun marcator al formației oltene cu 26 de puncte. James Tyler și Petar Babic l-au secondat cu 17 puncte. De la ilfoveni Petkovic cu 11 puncte a fost cel mai eficient.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!