Stiri Liga I Masculin

SURSE: Adi Tudor, aproape de CSM Ploiești

Eduard Popa

Eduard Popa
15.09.2017

adi tudor csm ploiesti

Potrivit surselor totalbaschet, conducătorul de joc Adi Tudor este foarte aproape să semneze cu CSM Ploiești, echipa care va evolua sezonul viitor în Liga I, a doua ligă valorică din baschetul masculin românesc.

Adi Tudor a evoluat sezonul trecut la BCM U Pitești, dar sezonul său a fost încheiat de o accidentare gravă la șold, din cauza căreia nu a mai prins playoff-ul și a ratat și EuroBasket 2017.  

În 25 meciuri disputate în stagiunea precedentă, Tudor a avut medii statistice de 5.0 puncte, 3.5 pase decisive, 2.3 recuperări și 0.6 intercepții cu 2.3 posesii pierdute pentru 6.8 la eficiență în 18:28 minute pe meci. Conducătorul de joc a avut procentaje de 49% la aruncările de două puncte, 40% la trei puncte și 77% la linia de pedeapsă.

Ajuns la 32 de ani, Adi Tudor a mai jucat pentru CSU Brașov, Asesoft Ploiești, CS Otopeni, Steaua CSM EximBank București și BC Mureș.

La CSM Ploiești Adi Tudor ar putea fi antrenat de legenda baschetului ploieștean, Cătălin Burlacu. Acesta a fost anunțat drept antrenor-jucător de către oficialii clubului prahovean. Mai multe detalii AICI. 

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!