Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE Alex Olah, aproape de plecare de la U-BT

Eduard Popa

Eduard Popa
23.11.2017

alex olah u bt cluj

Alexandru Olah, pivotul campioanei U-BT Cluj-Napoca, a fost pus să își caute echipă de către staff-ul campioanei, susțin surse din cadrul U-BT.

Decizia a venit după ce Olah nu a mai primit niciun minut în rotația echipei campioane în ultimele două partide de campionat, dar nici în ultimele meciuri în FIBA Europe Cup. Zvonurile privind o posibilă plecare a lui Olah din fieful campioanei au fost alimentate și de aducerea lui Adomas Drungilas, care sezonul precedent a evoluat în primă ligă maghiară, la Zalakeramia.

În patru partide din LNBM, Olah a strâns 5,5 puncte și 6 recuperări pe meci. Cea mai bună prestație a avut-o în fața lanternei roșii, Dinamo București, când a adunat 11 puncte și 16 recuperări. 

Prezent în lotul României la EuroBasket 2017, Olah a jucat în sezonul precedent în prima ligă belgiană, la Belfius Mons-Hainaut, unde în 37 de partide a adunat medii de 10,7 puncte şi 5,3 recuperări pe meci.

*foto: Răzvan Păsărică/ sportpictures.eu

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Olah
    Regret sincer acest fapt însă e de înțeles și folositor pt ambele părți. Olah va juca și va putea sa-și arate adevărată valoare care nu s-a văzut la Cluj, iar echipa se debarasează de un salariu mare care va fi cu siguranță direcționat în alta parte.

    cu 6 ani în urmă (23.11.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    bătaie de joc
    Cam asta este concluzia. Un jucător de perspectivă adus în pragul plafonării. In continuare cred că nu randamentul a fost de vină, ci o mentalitate cîștigată prin alte țări, cu care se pare nu știm și nu vrem să ne obișnuim.(asta se vede în absolut toate domeniile și e desprinsă din Caragiale "să se întoarcă cei plecați, dar mai bine să rămînă acolo") Chiar sunt curios cine și cum i-a măsurat randamentul -remeber cum era catalogat Sakic după două/trei meciuri! Aș paria că dacă l-am aduce pe Cățe ( în țara, nu neapărat la U), după cîteva etape, cu un antrenor român sau altul gen Bavcevic, ar păți la fel !

    cu 6 ani în urmă (23.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      era să uit
      Succes Alex și pleacă cît mai departe de zoaie...

      cu 6 ani în urmă (23.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Olah
      Da, a fost adus ca "speranta". atat ca baschetbalist, cat mai ales ca si jucator roman. Dar prestatiile lui au fost lamentabile - si nu ma refer doar la "statistici" reci - care nu sunt chiar asa dezastroase (cu toate ca sunt facute in meciurile cu Dinamo si Pitesti), ci la atitudinea din teren, la mainile blegi, la ratarile incredibile din situatii clare si in special la degringolada care era cu el in teren!
      Una peste alta a fost o investitie si din pacate nu toti au conlucrat la eficientizarea ei. Nu stiu ce asteptari avea baiatul asta (poate de suer vedeta cu loc asigurat in teren) si de ce nu s-au mulat pe asteptarile stafului (cu urlete sau fara), cert ca in momentul de fata e bine sa plece pentru ambele parti.

      cu 6 ani în urmă (23.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Probabil dupa primele meciuri il catalogati tu si cativa experti pe aici pe Sakic ca fiind neperformant, ca oricine vede un pic si-a dat seama din primul minut cu nemtii ca asta e jucator de baschet nu gluma. Si acuma il comparam pe Sakic cu Olah? Nu e corect pt baschet in general asa ceva? Olah a avut sanse nenumarate, in Georgia a jucat nush cate minute....degeaba, Torok ii da lectii pe poz 5. Asta e, nu e de pretentiile lui, nu e de pretentiile lui U, nu poate fi decat o eterna rezerva a lui Barro cel putin pana implineste Barror 40 de ani

      cu 6 ani în urmă (23.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      @ free62
      doar pentru informarea ta - parerea mea din luna Octombrie : "Gray a venit ca soluție de avarie după acidentarea (?) lui Domercant ( super-jucător), Olah dacă e lucrat poate progresa (sper nu ca Baciu), Calinicenco e românizat, dar mult sub Pustozvonov, Kariniauskas dacă nu se urlă la el ca disperatu' ( la fel si Torok) e un jucător foarte util. Watson mai util ca Adamovic ( mai puțin tupel de final de meci), SAKIC e peste Moldoveanu și cred că și Kromah e peste Dykes. Rezultă o echipă teoretic mai bună. "
      Din pacate nu mai pot accesa comparatia dintre Sakic si Moldoveanu, cu mare + pentru Zeliko.

      cu 6 ani în urmă (24.11.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!